reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dzisiaj jutro idę na betę, bardzo boje sie wyniku i cały czas o tym mysle... ale przychodzę tez ponownie z pytaniem do dziewczyn stosujących zastrzyki prolutex - czy i was tez coraz ciężej wbić igle w brzuch? Robię te zastrzyki o godzinie 10 i jak tylko jest chwile przez 10 juz mi niedobrze ze będę musiała niemalże na sile wciskać ta igle... taki opór mam... zdarza sie ze mimo nacisku muszę zmienić miejsce... macie na to jakieś rady??? Eh, teraz pomyslałam ze zostanie mi na jutro 1 zastrzyk a potem zależy właśnie od bety....
Moze to zalezec od tego jaka masz igle - ja uzywam takich malutkich 0,3x13mm i wchodzi jak w maselko, nic nie boli :)

reklama
Dziewczyny jestem 3 dzień po transferze i dopadły mnie straszne zaparcia...macie jakieś sposoby aby choć trochę się ich pozbyć...

Dla mnie to też była fatalna noc...
Przez przypadek dowiedziałam się że jestem zdradzana od 4 miesięcy...
Przez frajera dla którego byłam gotowa zrobić naprawdę wszystko...
W tamtym tygodniu dostaliśmy pozwolenie na budowę wymarzonego domu...
Jedyne co mnie teraz martwi to co z MOIMI 2 zarodkami...
Jak to wygląda po rozwodzie...
O qrwa... to niezle... musisz troche ochlonac i porozmawiac z mezem/partnerem jak on to widzi. Jesli jest jeszcze co ratowac to jest nadzieja, ze bedzie gobrze a jesli nie to niech placi alimenty, ja bym raczej chciala urodzic te dzieci, a przynajmniej dac im szanse zycia. Mozesz tez oddac je do adopcji, ale to raczej nie jest jeszcze decyzja na teraz :(
Nie rozumiem takich facetow, po co sie zgadzaja na ivf jak i tak szukaja rozrywki na boku... co za dupki

reklama
Do góry