walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jestem z Tobą myślami!!Nie bylam jeszcze. Troche boje sie wstac :/ ale zaraz sie zbiore
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem z Tobą myślami!!Nie bylam jeszcze. Troche boje sie wstac :/ ale zaraz sie zbiore
Hej Dziewczyny,
dzisiaj nie zaglądałam na forum, jutro będę nadrabiać. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku.
Nasz mały wypad weekendowy bardzo fajny. Hotel ze spa, to był strzał w 10. Od razu chce się żyć.
Dobrej nocy Kochane. :*
W poniedziałek mam wizytę monitorującą cykl. Mogę prosić o wpisanie do kalendarza?
Ale fatalna noc dziewczyny... Moja mama w kiepskim stanie karetka ja zebrała siedzimy w szpitalu robią badania do tego zemdlala spadła że schodow I się w głowę walnęła. Mówi od rzeczy Ale się ten rok zaczął nie udane in vitro teraz to...
trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczyloAle fatalna noc dziewczyny... Moja mama w kiepskim stanie karetka ja zebrała siedzimy w szpitalu robią badania do tego zemdlala spadła że schodow I się w głowę walnęła. Mówi od rzeczy Ale się ten rok zaczął nie udane in vitro teraz to...
Leczę się w klinice w Uczkin Warszawie, byłam u wielu lekarzy, wydalam mnóstwo pieniędzy i szukałam miejsca gdzie zaczną mnie poważnie traktować bo wszędzie słyszałam że mam czas. Mam 27 lat. W końcu trafiłam tu. I wcale nie zapłaciłam mało i nikt mnie niska cena nie skusił. Jak każda placówka ma swoje dobre i złe opinie. Ale to świadczy że ludzie korzystają z tego miejsca. Ja uważam że trafiłam w miejsce gdzie w końcu nie patrzono że jestem młodą osobą, tylko mam lata starań i prób. Zanim mnie diagnozowali to chcieli cała dokumentacje medyczna jaka do tej pory zgromadziłam. tu także wkoncu zrobili mi takie badania gdzie w innych miejscach nie chcieli. Na przykład droznosc jajowodów. Gdzie indziej nie chcieli zrobić bo jestem za młoda i mam czas. W dwóch innych klinikach to słyszałam. Tu jak miałam robiona stymulacje to za każdym razem miałam badania krwi i monitoring z informacją co dalej robić. A u innych daj kasę ja dam leki i przyjdź za miesiąc. Z In vitro wydaje mi się że byłam dobrze poprowadzona. Klinika ma duże doświadczenie. Otrzymali dotacje od miasta. Choć ja z niej nie korzystam bo nie jestem z Warszawy. Wiem że wymienili w tym roku sprzęt na nowoczesny. Lekarza są profesjonalni i dbają o pacjenta. Bynajmniej ja tak czuję. Po punkcji na drugi dzień dzwonił do mnie lekarz z zapytaniem czy nic się złego nie dzieje. Informacje od embriologa mam bo dzwonił do mnie prawie codziennie z informacją jak się rozwijają zarodki. Więc wydaje mi się że źle nie trafiłam. Z polipem mam się zgłosić 4 dnia miesiączki na usg. I będzie usuwany w tym samym cyklu przed owulacja. Dlatego napisałam że mam zgłosić się za kilka dni. By móc porozmawiać co dalej oraz leczyć się dalej. Czy to złe podejście? Chyba nie. Czy mam lecieć 100 km by usłyszeć od lekarza że muszę najpierw usunąć polipa i co dalej z In vitro i żeby usłyszeć zapraszam jak za kilka dni jak pojawi się okres. Bo tylko wtedy można wypełnić zdiagnozować polipa którego przed stymulacja nigdy nie było ale w trakcie się pojawił.
Teraz chyba najważniejsze jaki plan macie dalej i co będzie po wycięciu polipa. Wiem, że na początku jest zwątpienie, ale tak jak dziewczyny pisały - potrafimy szybko się podnieść i walczyć dalej. Wierzę, że u Ciebie też tak będzie. W UCZKIN też są dobrzy lekarze więc myślę,że wiedzieli co robią a pewnych rzeczy po prostu nie są w stanie przeskoczyć. Ale wiedząc gdzie jest problem będą mogli zareagować i kolejna stymulacja pójdzie już dużo lepiej.
❤❤❤❤❤❤❤❤Nie bylam jeszcze. Troche boje sie wstac :/ ale zaraz sie zbiore