reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Megi. Fajnie że dołączyłaś. Tutaj oprócz wsparcia uzyskasz też wiele informacj i rad, więc zostań z nami aż do szczęśliwego zakończenia:)
Jaki plan macie na leczenie? I z jakiej kliniki jesteście?
Hej
Jesteśmy z Invicty z Warszawy
Teraz biorę tabletki anty,następnie zastrzyki co drugi dzień z gonapeptylu i wizyta w lutym na badanie estriasiol progresteron(tyle mam rozpisanea co i jak to jestem jeszcze świeża w tym temacie
Z rad oraz cennych informacji napewno skorzystam

reklama
Czesc dziewczyny , wrocilam.dzis z usg mam 6 pecherzykow od 15-17mm , lekarz cos wspomina o punkcji w srode ale no wlasnie zawsze jest jakies ale endometrium tylki 6 mm, I mam do was kilka pytan ktore mialyscie juz in vitro.
1 co z tym endo czy ono podrosnie jeszcze w czasie podania zastrzyku?
2. Czy te pencherzyki nie sa za male , czy nie powinnnam jeszcze z 3 dni podstymulowac , rosna mi 1 mm tak na dobe. Czy one po zastrzyku jeszcze rosna.
3,czy przed transferem podaja cos na ewentualna poprawe endo.

Ja nigdy nie miaalam.jakies grubego endo ale te 8 mm bylo, eydaje mi sie ze ono potrzebuje jeszcze czasu bo normalnie pecherzyki mi pekaja miedzy 21 a22
Czesc Jula [emoji5] ja tez w srode mam punkcje i pecherzyki po wczorajszej wizycie podobne do Twoich [emoji5] a endo na transfer powinno miec min 7 mm takze spokojnie dorosnie do tego dnia bez obaw [emoji5]

hej kochana... no dami dostaje dopiero od 2 tygodni witamine ... a pbrzeki sa po wlewach...no i ma bardzo duzo wody.... w piatek o 4 rano karetka zabrała damiego do szpitala ... wymiotował krwią...krwawienie wewnetrzne niestety... staracił dużo krwi na szczescie lekarz zatamował krwotokwczoraj dostał transfuzje litra krwi.. wlewu chemii nie dostał i nie wiemy kiedy dostanie.. wyniki sa bardzo złe.. a ja nie wiem juz co o tym wszystkim myśleć.. :(
[emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry