reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ostatnio nie bralam na cito a wynik byl po poltorej godz. No w planach mam byc przed 7 w labo bo ten nieszczesny progesteron chce zbadac tez przez wzieciem lekow.
Oj biedna jak Ty wstaniesz tak wcześnie...zmykaj spać.
ja też już oczy spróbuję zamknąć bo nie wiem kto gorzej rano wstaje już czy syn ;) kolorowych snów wszystkim :happy2:

reklama
Paulinka popros lekarza zeby dokladnie to sprawdzil bo to nie.jest normalne. Moze masz zapalenie przydatkow i stad ciagly bol uplawy itp to trzeba wylezec.w lozku poc.kocem, wygrzac i pozazywac jakies leki. Nie daj sie zbyc, niech lekarz podejdzie do tego fachowo. Jesli stwierdzi ze nic tam nie widzi to idz sama porobic jakies wymazy przynajmniej, chocby biocenoze pochwy.
Dziękuję kochana tak zrobię jak mówisz; ) na Ciebie zawsze ja tu moge liczyć ja to juz mam dość tego bolu ***** ile może boleć jajnik no pytam co nie dziwgne to napierdala WGL jestem taka słaba kiedyś to mogłam pół magazyny przewalic i nic mi nie bylo a teraz to i nadgarstki mnie bolą i tej ten jamnik chyba juz po punkcji to powinien dojść do siebie jak punkcja była w listopadzie to juz powinno być tam pięknie a nie ze że nadal czuje jak on mnie ciągnie chwilami to włosy na głowie mogę wyrywać z bolu a w robocie to muszę udawać ze jest wszystko dobrze i dźwigam bo nie moge powiedzieć że nie bo boli a szkoda gadać ***** mam DOŚĆ!! jeszcze jak pomyślę ze on ma mi dac l4 to juz WGL nie wiwm co ja bede miała zrobić przecież zapierdola zaprosiła nie w tej robocie ledwo wróciła i co znowu???

Kochana ja w tamtym roku musialam doplacac ale kesli w tym roku bedzie cokolwiek to i moj 1% bedzie:*
A to chyba właśnie wtedy kiedy się dopłaca to z tej dopłaty biorą ten 1%... tak mi się zawsze wydawało... Bo jak nie trzeba dopłacać to już po ptakach bo wszystko w US

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja w tamtym roku musialam doplacac ale kesli w tym roku bedzie cokolwiek to i moj 1% bedzie:*

Dżoasia ale to czy dopłacasz czy masz zwrot nie ma żadnego znaczenia.
Podatek płacisz tak czy siak, a jak wpiszesz darowiznę w picie to 1% zamiast do skarbu państwa idzie na fundację.

Dżoasia ale to czy dopłacasz czy masz zwrot nie ma żadnego znaczenia.
Podatek płacisz tak czy siak, a jak wpiszesz darowiznę w picie to 1% zamiast do skarbu państwa idzie na fundację.
Mnie sie wydawalo, ze jak dostaje zwrot podatku z racji nadplaty lub jakichs odliczen to z tego zwrotu ten 1% idzie na fundacje. W tamtym roku mi ksiegowa mowila, zzeze nic z tego 1% bo mam doplacic 3zl. Dopytam w takim razie jak.to wyglada :)

Tez bym brala rano, tak ze 2 godz przed wstaniem, zeby sie zdazyl wchlonac i potem zeby mial czas podzialac caly dzien. W nocy caly metabolizm zwalnia wiec i progesteronu pewnie nie potrzeba az tyle. A jak plamienia? Przeszly?

Mi mój lekarz kazał aplikować crinone na noc...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie ;*
Dzisiaj cały dzień prawie przeryczalam same wiecie co się wtedy czuje żal do całego świata.... Ale od jutra walczę dalej mam wizytę u lekarza i przygotowuje się do kolejnego wszczepienia mam nadzieję że już za miesiąc. Btw kazali mi zażywać leki do czwartku I zrobić bete jeszcze raz Ale ja w takie cuda nie wierzę...

Kochana tule Cie mocno, niestety prawie kazda z nas przez to przechodzila :( Glowa do gory, nabierz sily i wracaj do walki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry