Koniczyna82
Fanka BB :)
Skokowo zapodaje się tabletki i zastrzyk. Każdy z leków ma swój czas Po podaniu kiedy jest go najwiecej w krwi. Prg się wchłania i są momenty kiedy jest wyższy i takie kiedy jest niższy. No ale w naturze tez tak jest.Iskra moze mnie tu annemarie zlinczuje albo opierdzieli ze sieje panike ale...
Nie czaje jak progesteron moze byc wydzielany skokowo jak sie jest na cyklu sztucznym. Ten argument do mnie po prostu nie dociera. Przeciez tu progesteron jest dostarczany z zewnatrz i nie ma sie skad wydzielac, bo nie ma cialka zoltego na jajniku. Oprocz dupka bierzesz naprawde duzo ultrogestanu, ktory ma byc ponoc wykrywalny we krwi. Mi tlumaczyli tamtym razem ze to kwestia przyswajalnosci danej formy. Po prolutexie mi od razu skoczyl do pieknego poziomu. Mozna sie ewentualnie u ciebie czepic pór w jakich go bierzesz. Ja biore progesteron rowno co 8 godz. Moze ty masz jakas dluzsza.przerwe nocna? Ewentualnie u mnie ewidentnie dobrze sie tez przyswaja crinone, moze wieczorną dawkę ultrogestanu dr by ci zmienil na crinona.wlasnie? Ja bym sie bala tak to zostawiac, ten poziom jest naprawde niski... :/ a z ciekawosci o ktorej bierzesz.ten prolutex?
Ja zawsze prg badam w możliwie identycznych warunkach. Rano, zanim podam pierwsze leki nawet jeśli to oznacza ze o godzinę czy nawet dwie pozniej je podam niż normalnie. I jestem na czczo, malo piję. Prg. mierzony w ten sposób powinien być w swojej dolnej granicy. Dzięki temu mogę te pomiary porównywać i jakieś wnioski wysnuwać.