reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, rano na wkładce trochę brązowego plamienia, a potem po siku wyleciał niewielki brązowy skrzep (sorki za szczegóły). Napisałam do mojej pani doktor żeby umówić się na dzisiaj lub jutro na wizytę do niej, to będzie 20 dpt, to pęcherzyk powinno być widać na pewno, a jak z serduszkiem? Ale mam naprawdę źle przeczucia, jeszcze w połączeniu z tym że mnie cycki nie bolą a w nocy śniło mi się ze obudziłam się cała w krwi i że pojechałam do szpitala
Na serduszko to raczej jeszcze za wczesnie. Brazowe plamienie jak wiesz nie powinno byc grozne. Ja wczoraj wyczytalam, ze czasami po implantacji mala ilosc krwi zamiast wyplywac moze sie zatrzymac i zrobic krwiaczka i potem sa planienia, organizm sie oczyszcza. Mam nadzieje, ze u Ciebie malenstwo zdrowo rosnie ✊

reklama
Do góry