gosia321
Fanka BB :)
Maly uparciuszeknie, gwiazda siedzi w jaskini i się nie wynurza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maly uparciuszeknie, gwiazda siedzi w jaskini i się nie wynurza
Przynajmiej w koncu czegos sie dowiedzialam, bo niepewnosc jest najgorsza. Mam nadzieje, ze bakteria sie nie potwierdzi i obejdzie sie bez antybiotyku.@hope322 na pewno się wchłonie ogólnie dobre wiadomości!
Wizyta 2 lutego jeszcze karty ciąży nie bo wiesz to w szpitalu byliśmy na tym usg mówi że narazie TSH zostawmy nie jest źle i żebym się nie przejmowała A Ty już kartę masz ?Tylko się cieszyć. Gratulacje . Kiedy teraz wizyta? Kartę ciąży już masz? I co powiedziała dr na wynik tsh i moczu (coś Ci w nim wyszło i nie byłaś pewna czy wynik dobry)?
Z telGratulacje. Z aplikacji piszesz czy kompa?
Niekoniecznie. Dietę rozszerza się od 5 mca życia i jeśli wprowadza się owoce to soki z tych owoców tez można podawać. Dzieciom podaje się również napar z kopru włoskiego i różnego rodzaju herbatki. Podawanie samej wody nie jest absolutnie niczym złym ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby podać także inne płyny.
Osobiście jestem zwolennikiem uzgodnienia rozszerzenia diety z dobrym pediatra .
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Woda wiadomo spoko ale herbatki moim zdaniem tez, zwlaszcza wlasnie ten rooibos i koperek wloski. Co do soczkow i innych to jak mi sie w koncu uda donosic i urodzic to zamierzam uczyc na wszystkim naturalnym i domowym, zero jakichs gowienek ze sklepowych butelek i skoikow.
Przynajmiej w koncu czegos sie dowiedzialam, bo niepewnosc jest najgorsza. Mam nadzieje, ze bakteria sie nie potwierdzi i obejdzie sie bez antybiotyku.
Zazroszcze Ci, ze u Ciebie juz za chwile koniec i przytulisz swoja Ksiezniczke