reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane ja się obudzilam z bólem głowy potyliczno skroniowym plus mdłości Masakra:/
Współczuję. Mam tak prawie codziennie. :( Jedynie będąc w ciąży czułam się rewelacyjnie.

Miałam durny sen. Śniło mi się, że zaszłam w ciążę naturalnie i byłam taka szczęśliwa. Bolesne było zderzenie z rzeczywistością jak rano się obudziłam. :(

reklama
Współczuję. Mam tak prawie codziennie. :( Jedynie będąc w ciąży czułam się rewelacyjnie.

Miałam durny sen. Śniło mi się, że zaszłam w ciążę naturalnie i byłam taka szczęśliwa. Bolesne było zderzenie z rzeczywistością jak rano się obudziłam. :(
Kochana mi się śniło z sob na Niedz przed 2 beta że się nie udało a przed 3 beta że znajomy taty który ma zakład pogrzebowy zmarł w dzień kiedy ją na robiłam betę sny Masakra , a co do bólów głowy to jak do tej pory przez ostatnie 2 miesiące miałam spokój

@shaggy @Murawa czekamy na wieści kiedy ruszacie :D
@encka86 kciuki za maluszka ✊ czekamy na zdjęcia! ❤ @RedHotChiliPepper28 zaciskaj mocno nogi i niech kropeczka zostanie z Tobą na najbliższe 9 miesięcy ✊✊✊
Dziewczynki kciuki za dobre wiesci na wizytach, cudownego wyczekanego dzwieku na usg i bezpiecznego przelotu do bazy!!! :*

@Felia jak u ciebie? :*

Na mnie chyba w koncu podzialalo to relanium i w koncu sie wyspalam jak trzeba;)

Do dzisiejszego telefonu, byłam bardzo pozytywnie nastawiona, miałam nadzieję, że chociaż 2-3 będą, a tu taka informacja... :( Muszę się przestawić, bo jadę sama, małżonek dopiero odbierze mnie w pakiecie, więc MUSZĘ być silna! Będę się starać :) dziękuję Ci!
Pamiętaj teraz najważniejszy jest ten jedynaczek ❤ 3mamy kciuki !!

Dziewczyny od ostatniego wpisu spałam z 2 razy się przebudzilam przeciągając się , wtedy zaklulo tak po środku podbrzusza na szczęście wkładka czysta ale co mnie jeszcze dziwi że jak przez ostatnie dni jadłam na potęgę tak teraz jak śniadanie zjadłam o 11 obfite to do tej pory nie czuję głodu ale czuję nadal senność , chciałabym żeby było juz jutro o tej porze i znać wynik bthcg czy rośnie , piersi nadal bola ze maskara , i mam pytqnko jak to jest z dentysta w ciąży bo ja mam bardzo niski próg bólu do tej pory bez znieczulenia nie dawałam się dotknąć , jak to jest że znieczuleniem miejscowym na zęba w trakcie ciąży?
Nie ma problemu ze zneczuleniem. Nie chodzilam coprawda na samym poczatku ciazy ale w seugim trymestrze i nie ma przecowskazan do zniecz. Miejscowego. Sama ide teraz 19 i pewnoe sie nie obedzie bez znieczulenia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny! :) Przebrnąć przez te wszystkie strony po paru dniach nieobecności to tydzień roboty :D Najpierw chciałam KAŻDEJ z osobna życzyć SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ a szczególnie tego NAJWAŻNIEJSZEGO w 2018r!! Przykro jak czytam tyle smutnych wieści :( Ech...
Ja jutro mam mieć transfer blastki, jeśli jakieś dotrwały do 5 doby, więc jestem w totalnym stresie :) Trzymajcie za Nas kciuki! :)
Trzymamy!! Powodzenia :-)

Do góry