reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@shaggy @Murawa czekamy na wieści kiedy ruszacie :D
@encka86 kciuki za maluszka [emoji110] czekamy na zdjęcia! [emoji173]@RedHotChiliPepper28 zaciskaj mocno nogi i niech kropeczka zostanie z Tobą na najbliższe 9 miesięcy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

Trzymam mocno kciuki i ja [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@shaggy @Murawa czekamy na wieści kiedy ruszacie :D
@encka86 kciuki za maluszka ✊ czekamy na zdjęcia! ❤@RedHotChiliPepper28 zaciskaj mocno nogi i niech kropeczka zostanie z Tobą na najbliższe 9 miesięcy ✊✊✊

Znów kalendarz pełen wpisów. Kciuki mocno zaciśnięte za dobre wiadomości na wizytach i transfer, który ma przynieść piękna bezproblemowa ciążę.

Czesc dziewczyny , nie pisalam bo strasznie kiepawo sie czulam ostatnie 2 tyg . Nudnosci caly dzien brzuch wzdety na wieczor niemozliwie spotegowane po pierwszym posilku uczuciem pelnosci jakbym zjadla konia z kopytami albo dwa :) doszly do mnie opaski akupresurowe na nudnosci i wymioty sae band. Powiem wam ze po 10 minutach od zalozenia zaczely dzialac. Musza byc na obu przegubach rak na 3 palec od przegubu rak na stronie dloniowej. Opaski maja takie specjalne guziczki wystajace ktore uciskaja punkty odpowiadajace za nudnosci i wymioty. Takze jak ktos ma ochote sprobowac i pozbyc sie nudnosci uciazliwych to polecam. 50 zl z przesylka. Wiem ze przeznaczone sa dla.kobiet wlasnie w ciazy , osob po chemii lub w trakcie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Za chwilę transfer i dzwonili, że z 8 komórek tylko jedna doszła do blastki :( Boję się jeszcze bardziej, podobny scenariusz do ostatniego...
Będzie dobrze !! Głowa do góry !! Mi w przy pierwszym transferze nic nie zostało i ciąży ż tej jednej też nie było:( teraz druga procedura była w innej klinice i też nic nie zostało tylko ten nasz jedynaczek w brzuszku i dziś akurat 7tc ❤

Będzie dobrze !! Głowa do góry !! Mi w przy pierwszym transferze nic nie zostało i ciąży ż tej jednej też nie było:( teraz druga procedura była w innej klinice i też nic nie zostało tylko ten nasz jedynaczek w brzuszku i dziś akurat 7tc ❤

Chce wierzyć, że historia nie lubi się powtarzać :( Gratuluję! Mam nadzieję, że ten dzisiejszy, też już zostanie z Nami na zawsze

Chce wierzyć, że historia nie lubi się powtarzać :( Gratuluję! Mam nadzieję, że ten dzisiejszy, też już zostanie z Nami na zawsze
Tylko pamiętaj ,że trzeba wierzyć . . Ja przy pierwszym nie pokladalam wielkich Nadzieji ale za to przy drugiej procedurze wierzyłam w mojego kropusia od początku! ❤
Trzymam mocno kciuki żeby się zadomowil na 9 miesięcy A Ty kochana myśl pozytywnie ! Napisz jak już będziecie razem :) ✊✊✊

Tylko pamiętaj ,że trzeba wierzyć . . Ja przy pierwszym nie pokladalam wielkich Nadzieji ale za to przy drugiej procedurze wierzyłam w mojego kropusia od początku! ❤
Trzymam mocno kciuki żeby się zadomowil na 9 miesięcy A Ty kochana myśl pozytywnie ! Napisz jak już będziecie razem :) ✊✊✊

Do dzisiejszego telefonu, byłam bardzo pozytywnie nastawiona, miałam nadzieję, że chociaż 2-3 będą, a tu taka informacja... :( Muszę się przestawić, bo jadę sama, małżonek dopiero odbierze mnie w pakiecie, więc MUSZĘ być silna! Będę się starać :) dziękuję Ci!

reklama
Do góry