reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@shaggy @Murawa czekamy na wieści kiedy ruszacie :D
@encka86 kciuki za maluszka [emoji110] czekamy na zdjęcia! [emoji173]@RedHotChiliPepper28 zaciskaj mocno nogi i niech kropeczka zostanie z Tobą na najbliższe 9 miesięcy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

Trzymam mocno kciuki i ja [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@shaggy @Murawa czekamy na wieści kiedy ruszacie :D
@encka86 kciuki za maluszka ✊ czekamy na zdjęcia! ❤@RedHotChiliPepper28 zaciskaj mocno nogi i niech kropeczka zostanie z Tobą na najbliższe 9 miesięcy ✊✊✊

Znów kalendarz pełen wpisów. Kciuki mocno zaciśnięte za dobre wiadomości na wizytach i transfer, który ma przynieść piękna bezproblemowa ciążę.

Czesc dziewczyny , nie pisalam bo strasznie kiepawo sie czulam ostatnie 2 tyg . Nudnosci caly dzien brzuch wzdety na wieczor niemozliwie spotegowane po pierwszym posilku uczuciem pelnosci jakbym zjadla konia z kopytami albo dwa :) doszly do mnie opaski akupresurowe na nudnosci i wymioty sae band. Powiem wam ze po 10 minutach od zalozenia zaczely dzialac. Musza byc na obu przegubach rak na 3 palec od przegubu rak na stronie dloniowej. Opaski maja takie specjalne guziczki wystajace ktore uciskaja punkty odpowiadajace za nudnosci i wymioty. Takze jak ktos ma ochote sprobowac i pozbyc sie nudnosci uciazliwych to polecam. 50 zl z przesylka. Wiem ze przeznaczone sa dla.kobiet wlasnie w ciazy , osob po chemii lub w trakcie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Za chwilę transfer i dzwonili, że z 8 komórek tylko jedna doszła do blastki :( Boję się jeszcze bardziej, podobny scenariusz do ostatniego...
Będzie dobrze !! Głowa do góry !! Mi w przy pierwszym transferze nic nie zostało i ciąży ż tej jednej też nie było:( teraz druga procedura była w innej klinice i też nic nie zostało tylko ten nasz jedynaczek w brzuszku i dziś akurat 7tc ❤

Będzie dobrze !! Głowa do góry !! Mi w przy pierwszym transferze nic nie zostało i ciąży ż tej jednej też nie było:( teraz druga procedura była w innej klinice i też nic nie zostało tylko ten nasz jedynaczek w brzuszku i dziś akurat 7tc ❤

Chce wierzyć, że historia nie lubi się powtarzać :( Gratuluję! Mam nadzieję, że ten dzisiejszy, też już zostanie z Nami na zawsze

Chce wierzyć, że historia nie lubi się powtarzać :( Gratuluję! Mam nadzieję, że ten dzisiejszy, też już zostanie z Nami na zawsze
Tylko pamiętaj ,że trzeba wierzyć . . Ja przy pierwszym nie pokladalam wielkich Nadzieji ale za to przy drugiej procedurze wierzyłam w mojego kropusia od początku! ❤
Trzymam mocno kciuki żeby się zadomowil na 9 miesięcy A Ty kochana myśl pozytywnie ! Napisz jak już będziecie razem :) ✊✊✊

Tylko pamiętaj ,że trzeba wierzyć . . Ja przy pierwszym nie pokladalam wielkich Nadzieji ale za to przy drugiej procedurze wierzyłam w mojego kropusia od początku! ❤
Trzymam mocno kciuki żeby się zadomowil na 9 miesięcy A Ty kochana myśl pozytywnie ! Napisz jak już będziecie razem :) ✊✊✊

Do dzisiejszego telefonu, byłam bardzo pozytywnie nastawiona, miałam nadzieję, że chociaż 2-3 będą, a tu taka informacja... :( Muszę się przestawić, bo jadę sama, małżonek dopiero odbierze mnie w pakiecie, więc MUSZĘ być silna! Będę się starać :) dziękuję Ci!

reklama
Do góry