Trzymam mocno kciuki i ja [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze !! Głowa do góry !! Mi w przy pierwszym transferze nic nie zostało i ciąży ż tej jednej też nie było teraz druga procedura była w innej klinice i też nic nie zostało tylko ten nasz jedynaczek w brzuszku i dziś akurat 7tc ❤Za chwilę transfer i dzwonili, że z 8 komórek tylko jedna doszła do blastki Boję się jeszcze bardziej, podobny scenariusz do ostatniego...
Staram się was wyłapać ale nadal nie moge jednego Twojego terminu wypatrzec nie zdradzasz daty usg 1trymestruZnów kalendarz pełen wpisów. Kciuki mocno zaciśnięte za dobre wiadomości na wizytach i transfer, który ma przynieść piękna bezproblemowa ciążę.
Będzie dobrze !! Głowa do góry !! Mi w przy pierwszym transferze nic nie zostało i ciąży ż tej jednej też nie było teraz druga procedura była w innej klinice i też nic nie zostało tylko ten nasz jedynaczek w brzuszku i dziś akurat 7tc ❤
Tylko pamiętaj ,że trzeba wierzyć . . Ja przy pierwszym nie pokladalam wielkich Nadzieji ale za to przy drugiej procedurze wierzyłam w mojego kropusia od początku! ❤Chce wierzyć, że historia nie lubi się powtarzać Gratuluję! Mam nadzieję, że ten dzisiejszy, też już zostanie z Nami na zawsze
Tylko pamiętaj ,że trzeba wierzyć . . Ja przy pierwszym nie pokladalam wielkich Nadzieji ale za to przy drugiej procedurze wierzyłam w mojego kropusia od początku! ❤
Trzymam mocno kciuki żeby się zadomowil na 9 miesięcy A Ty kochana myśl pozytywnie ! Napisz jak już będziecie razem ❤