reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam
Od 21 dc. Biorę gonapeptyl daily do odwołania. Miesiączkę dostałam jak w zegarku. Od 8 dc. Biorę gonal f. 150 j. Prawie przez cały czas plamnie a dziś jak by mocniej. Czy to efekt uboczny czy może się nic nie udac?
Hej, a dzis ktory masz dc i ds? Jesli cie to niepokoi to moze przedzwon do kliniki lub skonsultus z lekarzem, ale mysle ze to nic strasznego.

reklama
Dziewczyny a ja właśnie bujalam się z migrena i aurą.Masakra-poza dwoma tabletkami mg+K nie mogę nic brać,a i to muszę skonsultować przy najbliższej wizycie.Glowa na szczescie nie daje mi bardzo popalić,ale ta aura jest dość nieprzyjemna.Wszystkue hormony chyba maja adnotacje w środkach ostrożności,ze mogą powodować częstsze migreny [emoji853][emoji853] Może uda się już 7.01 wycofać któreś z estrogenów...a do tego czasu muszę się modlić,żeby więcej ataków noe było.
Dobrej nocki dziewczyny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej, a dzis ktory masz dc i ds? Jesli cie to niepokoi to moze przedzwon do kliniki lub skonsultus z lekarzem, ale mysle ze to nic strasznego.
Dziś jestem w 12 dc. Niby w USG jest czysto. Narazie jestem w trakcie monitoringu. Ale martwię się. Może nie potrzebnie. Ale faktycznie zadzwonię do pani doktor.

Ja bym zrobila dokladnie tak samo. Tez zamierzam byc na zero z lekami w 14tc, to tak bezpiecznie jest nawet przy naszym cyklu naturalnym. Ja to juz w ogole pojechalam, bo bede brala 6 tygodni dluzej niz lekarz kazal ale stach nie pozwolil odstawic mi lekow w 8tc, tymbardziej, ze jeden zalecal w 8tc a drugi dluzej ale nie zdazyl okreslic do kiedy, bo juz innego mialam na ostatniej wizycie w klinice (serduszkowej w 7tc).
Obawiam się że popadniemy w paranoje jak przyjdzie moment odstawienia wszystkich leków:):)Niech moc będzie z Nami :)

Teraz znow troche krwi polecialo. Bez skrzepow, ale jednak pzy podcieraniu i na podpasce byla swieza krew.

Chyba jednak tak jak mowil odstawiam.

Ostatnia edycja:
Nie robili bety.
Patrzyl w kazdym zakatku, nigdzie nic nie bylo. Przy takich wielkich galaretach jakie ze mnie wylatywaly pewnie juz nie bylo po co.
Kochana proponuje zrobic przed kolejna procedura zestaw badan krzepliwosci nawet ten zamawiany na testdna. Ta galareta i ta ilosc skrzepow moze swiadczyc o tym ze powinnas miec wlaczony clexan przy nastepnym podejsciu

reklama
Do góry