reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, kobiety walczące! <3 Ponieśmy tę informację dalej!

Już w środę wspólnie z psychiatrą Maja Polikowska-Herman. Psychiatra, psychoterapeuta, wykładowca WUM.
będziemy rozmawiały w Dzień Dobry TVNo tym, jak długie starania wpływają na psychikę. Wiemy doskonale, jak starania potrafią zabrać wiele radości i sensu życia, o tym warto mówić głośno. Bądźcie z nami, komentujecie, żeby nareszcie niepłodność nie była tematem tabu!!!! <3

GODZINA 10:20

Przypominam, również materiał sprzed kilku tygodni, gdzie redaktor naczelna Sylwia Bentkowska z Niepłodnirazem.pl mówiła o niepowodzeniach podczas starań Link do: Kiedy miesiączka jest żałobą... Historie kobiet, które nie mogą zajść w ciążę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No u Nas dobrze.Maleńka ma 6.91 cm.Progesteronem sie zmartwiłam bo dzis 111,00nmol/l i lekarka kazała odstawic calkowicie duphaston,luteine tylko 2*1 i clexsane co drugi dzien,a ja to sie boje leki odstawiac :-)
Pieknie :) to juz kawal baby z niej ;) Mysle, ze juz mozesz powoli odstawiac progesteron. Chyba od 14tc juz lozysko w pelni przejmuje wytwarzanie hormonow. Najgorszy jest ten pierwszy trymestr a Ty chyba juz go konczysz ;)

Dziewczyny czasem czuje takie dłuższe kłucia w brzuchu tak dużo niżej pępka...nie wiem czemu ? Wzięłam dwie nospy ale tak średnio przechodzi.. to normalne czy mam się trochę martwić ? No fakt że dziś trochę sprzątalam to może dlatego ?
Ja tez tak czasami mam, po jednej albo po drogiej stronie. To wiezadla sie rozciagaja, macica takze to raczej normalne. Ja czasami biore magnez tak w razie co, bo nospy (jest skladu) w DK moj lekarz nie rekomenduje.

Ja tez tak czasami mam, po jednej albo po drogiej stronie. To wiezadla sie rozciagaja, macica takze to raczej normalne. Ja czasami biore magnez tak w razie co, bo nospy (jest skladu) w DK moj lekarz nie rekomenduje.
Też lyknelam magnez i leżę sobie .. mąż mówi że przez to że sprzątalam i się naschylalam... A to układanie w szafie, odkurzanie,mycie podłóg i wyszło :p
Dziękuję kochana za odpowiedź :*

reklama
Dziewczyny czasem czuje takie dłuższe kłucia w brzuchu tak dużo niżej pępka...nie wiem czemu ? Wzięłam dwie nospy ale tak średnio przechodzi.. to normalne czy mam się trochę martwić ? No fakt że dziś trochę sprzątalam to może dlatego ?

Ja tez tak miałam i wszystko jest Ok,także na spokojnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry