reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I

I nic więcej nie robiłaś? No moja mama właśnie mówi że to sie raczej robi jak jest coś niejasne na prenatalnych. Nawet tuch papy czy pepy nie robiłaś??
Nie, bo pappa jest słaba wg mnie. Jakby cos bylo niepokojącego na usg to bym się zdecydowała na nifty

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Zostawilam tą kartkę dzis u mamy jal robiłam badania. Jak ją odbiore to napisze Ci te badania. Niby wskazań do nich żadnych nie mam ale mi tak poprostu powiedziała że mozna je sobie porobic...
Ja bym zrobila tylko pappa i jesli usg prenatalne wyjdzie ok to po co robic te drogie badania. Tak jak pisala @dreamscometrue

Nie dobrze :( Wzielam relanium od ciebie i troche pospalam. Niestety dalej leci i to nie plamki maje, ale ilosc taka jaka podczas obfitej miesiaczki. Kolorystycznie tez, ciemna swieza czerwona krew. Kilka skrzepow typu galareta teraz tez bylo. Ja juz jednak mysle, ze to koniec :(
Brzuch mnie tez nadal troche boli.
Sprobuj zasnąć... ehhh przykro mi że musisz przez to przechodzić :-(

reklama
Ale to jest tak z tego co się orientuję, ze lekarze każą oddać krew w ten sam dzień co usg jest...

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
U mnie pappa robi sie przed badaniem, zeby wynik byl juz na usg ale z tego co czytalam to roznie lekarze zalecaja takze warto sie wczesniej dopytac.

Do góry