reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana, mam nadzieję że to tylko zły sen...

reklama
Kochane od 27 jestem juz na antykach pierwsza wizyta w trakcie brania tabsow 10.01 i ruszamy z koksem procedura 4 czas start ;)
U mnie dlugi protokol wiec punkcja i transfer gdzies w lutym
Powiem szczerze ze tesknilam juz za zastrzykami :)
Mam nadzieje ze tym razem procedura zakonczy sie szczesliwym finalem ✊✊✊
Ciazowe fluidy od szczesliwych kolezanek mile widziane ;)

Podwojnasierotka, ja za 2gim razem zaszlam ale poronilam ciaze blizniacza. To bylo we wrzesniu. Teraz jestem obstawiona lekami po uszy a nawet wiecej i we wtorek kolejny transfer. Mam nadzieje, ze teraz sie uda donosic ciaze. Jezeli w ogole dojdzie od zagniezdzenia, bo teraz.tego najbardziej sie obawiam. Zobaczymy. Kilka str wczesniej pisalam jakie teraz mam leki. Ale u mnie troche immunologia szwankuje, wiec mam naprawde duuuuzo lekow. Moj maz dzisiaj spojrzal na moja polke (bo wczoraj robilam remanent i liczylam ile czego mi zostalo) i zapytal czy mi nic po tych lekach nie jest :laugh2: Mimo, ze jest ze mna prawie.na kazdej wizycie i w aptece to kupowalam leki "na raty" i nigdy nie widzial wszystkich pudelek naraz;)
Jesli chodzi o prace to ja zawsze do ostatniego dnia jestem w pracy, nawet przed punkcja jezdzilam rowerem i prace tez mam ciazka fizyczna, ale po punkcji i transferach mam urlop :)
Jejku już transfer... Trzymaj się kochana oby to ten! Jestem z Tobą całym serduchem jak całe forum z resztą ;)
Za duża beta?? Bety jak progesteronu nie można przedawkować :-D
Dobrze, że jest duża!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane od 27 jestem juz na antykach pierwsza wizyta w trakcie brania tabsow 10.01 i ruszamy z koksem procedura 4 czas start ;)
Mam nadzieje ze tym razem procedura zakonczy sie szczesliwym finalem ✊✊✊
Gosia, trzymamy kciuki! Teraz juz musi byc dobrze!

Witajcie z rana.

Przez noc na szczescie nic wiecej nie polecialo. Przy czym, podczas @ tez tak mam, ze dopiero z rana jak wstane i rozruszam sie, ze wtedy znow zaczyna leciec. Lutinus wczoraj wieczorem zaaplikowany wylecial brazowy z domieszka czerwonych nitek (przepraszam, za detale), ale tak poza tym na razie spokoj. Boli mnie tylko brzuch jak na @. Za chwilke jade do kliniki i chyba to bedzie dla mnie jedna z najtrudniejszych wypraw do nich. Panike mam w serduchu :(

Dziewczyny... Jeszcze w czwartek pisałam Wam, ze Dzidziuś ma 15,6 mm, ze wszystko jest super, ze jak to powiedziała pani dr: nie ma sie do czego przyczepić... Dzis poczułam niepokój. Żadnych plamien, ni kropki, lekki ból brzucha ale nie jakis dramatyczny. Ale to uczucie ze cos jest nie tak. Znalazłam na szybko ginekologa. Wlasnie wyszłam z usg i ledwie pisze bo łzy mi zalewają telefon... Serduszko przestało bić. Nie ma serduszka. Dzidziuś ma... miał... 18 mm. Ale pani dr badając i dopochwowo i przez powłoki mowi ze serce nie bije... Przestało. Boże. Chce umrzeć razem z tym Dzidziusiem...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bardzo, naprawdę bardzo mi przykro. Łzy same cisną się do oczu. Tule Cię mocno.

Mam nadzieje ze tym razem procedura zakonczy sie szczesliwym finalem [emoji110][emoji110][emoji110]
A na którą klinikę się docelowo zdecydowalas?

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Do góry