reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po wizycie. Endo 8,9mm, zwiekszam estrofem do 3x1, plastry dalej jak byly. Wino tez zwiekszam i ma grać. :laugh2:
Dostalam dodatkowo encorton :baffled:od soboty.
Progesteron tez od soboty i we wtorunio na dobry poczatek roku transfer.
Ja w tej ciazy chyba schudne, bo lekow mam tyle, ze nie zdaze juz nic innego zjesc.
Pięknie! Rozpoczniesz ten rok Mistrzowsko! Bierzesz dwie Blastki?? ;-)
Jaką masz dawkę encortonu??

Ja juz o 19:10 wyszlam stamtad. Przed gabinetem W nie bylo nikogo, tylko jedna kobitka przede mna w pokoju. Niestety nawet nie wiedzialam, po czym cie rozpoznac, czy ty juz jestes czy nie. Chetnie bym sie przywitala :)

Wizyte mam za soba. Niestety z dwoch kropek zostala tylko jedna dzielna kropeczka. Doktor powiedzial, ze beta bardzo dobra, ale progesteron go jednak martwi. Tak wiec dostalam Prolutex na kolejnych 7 dni po jedenj ampulce, Duphaston dalej 3x1, Lutinus 2x2, Progynova 3x1 no i kwas foliowy w formie pregna Plus. Za tydzien kolejna wizyta a jutro wyniki progesteronu. Bety juz nie zlecal, sam progesteron.

Ciesze sie bardzo, ze jest ta kropeczka, ale powiem wam, ze jakos na sercu mam bol, ze jedak moja druga kopunia nie dala rady. Tak sie do tej mysli przyzwyczailam juz, ale coz, musze sie i bede sie rowniez cieszyla z jednej kropeczki a moja dzielna druga zatrzymam w sercu :)
Wiem,że troszkę smutno,że druga nie dała rady, ale teraz skup się na sobie i na tym maleństwie które zostało z Tobą! A za 2 lata wrócisz po rodzeństwo ;-))
Prolutex myślę,że ładnie podbije progesteron i wszystko będzie się pięknie rozwijało! :-)

Dziewczyny znów spałam popołudniu od 18 do 20 podbrzusze mam napuchniete na wysokości kości linowej:( nie wim czy to dobrze, zero mdłości , piersi jak balony pojedyncze żyłki na lewj i prawj plus brodawki i sutki większe od lini samych pierci bolesne i nadwrażliwe, apetyt na maxa i mega się poce:( jutro beta oby powyżej 10..... A i dużo dzisiaj miałam uplawow dość rzadkich i uczucie Mokra na wkladce
Mokrość to dobry znak :-)) cała reszta to może zarówno świadczyć o ciąży jak i mogą to być efekty leków, którymi się faszerujesz... trzymam kciuki za betę! Ona prawdę powie

reklama
Ciążowe zawsze 100% , ale jest mały myk tzn jeżeli między zwolnieniem ciążowym a normalnym była przerwa mniejsza niż 3 msc masz płatne tak jak zwykle czyli 80%
Chyba tak nie jest... ciążowe to ciążowe i jest płatne 100% dziewczyny były najpierw na zwykłym,potem przeskakiwały na ciążowe i jest 100%. Na pewno @dreamscometrue tak miała

Do góry