reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie będziesz mieć owulacji bo gonapeptyl wycisza przysadkę mózgową i nie produkujesz własnych hormonów, to taka chwilowa menopauza. Potem gonapeptyl dalej bierzesz, żeby twój organizm nie przeszkadzał, a stymulujesz się lekami, które powodują wzrost pęcherzyków, jednocześnie gonapeptyl zapobiega przedwczesnemu ich pękaniu i pomaga im rosnąć równo :)
Kochana jestes [emoji5]dziekuje. uspokilas mnie [emoji5]

hej Dziewczęta..dawno mnie nie było... widzę,że z DŻOASIA,KURCIA I SHAGGI startujemy praktycznie razem do crio...ja też na 3/01/18 mam wizytę przed...
Biorę już encortony ,estrofeny itd...ale oczywiście dzisiaj mnie połamało-chyba korzonki-i dodatkowe leki ,bo nie byłam w stanie z łóżka wstać...wszystko pod górkę..czasami mam wrażenie,że chyba nie jest mi dane..
dużo nowych twarzy :) za wszystkich trzymam kciuki :)
Jeszcze ja, wizyta na 5.01. Tylko ja jadę naturalnym cyklem, transfer raczej nie wcześniej niż 15.01 wypadnie

Chciałam żeby dali zamiennik Ale powiedzieli że do bety mam to zażywać bo najlepiej się wchłania z innych
Tego nie wypisują bo w Polsce nie ma. Chyba ze poprosisz sama i powiesz ze pojedziesz po leki.A ja bym nie zamieniła utrogestanu na lutinusa nawet jak bym miała w tej samej cenie.

No i raczej nie będą chcieli lekarze zmieniać progesteronu w trakcie brania. Dodać coś ok ale zmienić na całkiem inny to co innego

Ostatnia edycja:
Czy wy mialyscie czasem krwiaki po podaniu Prolutexu?

Chyba wczoraj cos zle zrobilam podczas wstrzykiwania (mozliwe, ze za szybko), ale krotko przed spaniem zauwazylam wczoraj w nocy wielkiego krwiaka na brzuchu, w miejscu gdzie podawalam sobie zastrzyk. Zastanawiam sie, co moglam zrobic nie tak (falde brzucha trzymalam) :confused:

Chyba wczoraj cos zle zrobilam podczas wstrzykiwania (mozliwe, ze za szybko), ale krotko przed spaniem zauwazylam wczoraj w nocy wielkiego krwiaka na brzuchu, w miejscu gdzie podawalam sobie zastrzyk. Zastanawiam sie, co moglam zrobic nie tak (falde brzucha trzymalam) :confused:
Wystarczy minimalny pęcherzyk powietrza

Dziewczyny mnie coraz bardziej brzuch boli @ to widziałam teraz z rana nospe wziasc zero plamienia na szczęście ale za to handra na maxa a @ jeżeli już bym miała dostać to dopiero ok 8-10 stycznia jakoś dziwnie

Może dodatkowo trafiłaś w naczynko, jak za szybko podawałaś to ci rozerwało to naczynko?

reklama
Do góry