reklama
Kochana jestes [emoji5]dziekuje. uspokilas mnie [emoji5]Nie będziesz mieć owulacji bo gonapeptyl wycisza przysadkę mózgową i nie produkujesz własnych hormonów, to taka chwilowa menopauza. Potem gonapeptyl dalej bierzesz, żeby twój organizm nie przeszkadzał, a stymulujesz się lekami, które powodują wzrost pęcherzyków, jednocześnie gonapeptyl zapobiega przedwczesnemu ich pękaniu i pomaga im rosnąć równo![]()
dżoasia
Fanka BB :)
Koniczyna82
Jeszcze ja, wizyta na 5.01. Tylko ja jadę naturalnym cyklem, transfer raczej nie wcześniej niż 15.01 wypadniehej Dziewczęta..dawno mnie nie było... widzę,że z DŻOASIA,KURCIA I SHAGGI startujemy praktycznie razem do crio...ja też na 3/01/18 mam wizytę przed...
Biorę już encortony ,estrofeny itd...ale oczywiście dzisiaj mnie połamało-chyba korzonki-i dodatkowe leki ,bo nie byłam w stanie z łóżka wstać...wszystko pod górkę..czasami mam wrażenie,że chyba nie jest mi dane..
dużo nowych twarzyza wszystkich trzymam kciuki
![]()
Koniczyna82
Tego nie wypisują bo w Polsce nie ma. Chyba ze poprosisz sama i powiesz ze pojedziesz po leki.A ja bym nie zamieniła utrogestanu na lutinusa nawet jak bym miała w tej samej cenie.Chciałam żeby dali zamiennik Ale powiedzieli że do bety mam to zażywać bo najlepiej się wchłania z innych
No i raczej nie będą chcieli lekarze zmieniać progesteronu w trakcie brania. Dodać coś ok ale zmienić na całkiem inny to co innego
Ostatnia edycja:
Czy wy mialyscie czasem krwiaki po podaniu Prolutexu?
Chyba wczoraj cos zle zrobilam podczas wstrzykiwania (mozliwe, ze za szybko), ale krotko przed spaniem zauwazylam wczoraj w nocy wielkiego krwiaka na brzuchu, w miejscu gdzie podawalam sobie zastrzyk. Zastanawiam sie, co moglam zrobic nie tak (falde brzucha trzymalam)![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Chyba wczoraj cos zle zrobilam podczas wstrzykiwania (mozliwe, ze za szybko), ale krotko przed spaniem zauwazylam wczoraj w nocy wielkiego krwiaka na brzuchu, w miejscu gdzie podawalam sobie zastrzyk. Zastanawiam sie, co moglam zrobic nie tak (falde brzucha trzymalam)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Wystarczy minimalny pęcherzyk powietrzaCzy wy mialyscie czasem krwiaki po podaniu Prolutexu?
Chyba wczoraj cos zle zrobilam podczas wstrzykiwania (mozliwe, ze za szybko), ale krotko przed spaniem zauwazylam wczoraj w nocy wielkiego krwiaka na brzuchu, w miejscu gdzie podawalam sobie zastrzyk. Zastanawiam sie, co moglam zrobic nie tak (falde brzucha trzymalam)![]()
dżoasia
Może dodatkowo trafiłaś w naczynko, jak za szybko podawałaś to ci rozerwało to naczynko?Czy wy mialyscie czasem krwiaki po podaniu Prolutexu?
Chyba wczoraj cos zle zrobilam podczas wstrzykiwania (mozliwe, ze za szybko), ale krotko przed spaniem zauwazylam wczoraj w nocy wielkiego krwiaka na brzuchu, w miejscu gdzie podawalam sobie zastrzyk. Zastanawiam sie, co moglam zrobic nie tak (falde brzucha trzymalam)![]()
reklama
O matkoBa wymiotowałam 9 miesięcy przez cały dzień...przyzwyczajaj się![]()
Podziel się: