Ja tez gonapepttl od 21 dc, dzis mam 2 dc a wizyte mam dopiero 10 dc. Czuje ze cos jest zle [emoji20] jutro powinnam miec wizyte a nie za tydzGonapeptyl w cyklu poprzedzającym w 21dc, stymulacja właściwa od 5dc, mensinorm 150, ovaleap 100, potem zwiększony do 125, punkcja 17dc
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Nie wiem kochana, nie znam się, ale może to też jakoś od zmęczenia się nasila? Może profilaktycznie okłady z rumianku lub jakieś delikatne kropelki by chociaż trochę zniwelowały dolegliwości?No ja słyne w rodzinie z dziwacznych, niewyjasnionych dolegliwosci. Maz mowi ze ze mna jak w Lidlu "co tydzien cos nowego".
Ale troche sie stresuje bo transfer na koniec stycznia i tego brakowalo zebym sie po lekarzach z okiem bujala...
Az lidlem zayebyste porównanie
dżoasia
Ej niektóre dziewczyny miały stymulację właśnie tak późno. Co lekarz to metoda. A brałaś w tamtym cyklu antyki czy nie?Ja tez gonapepttl od 21 dc, dzis mam 2 dc a wizyte mam dopiero 10 dc. Czuje ze cos jest zle [emoji20] jutro powinnam miec wizyte a nie za tydz
?? a to to też może być sm?? nie wiem czy wykluczała, nie chcę nawet pytać, żeby się nie podłamała...
Kolega (20 lat) kiedyś nagle stracił wzrok. Na początku myśleli że może jakiś lewy alko wypił, bo to było właśnie po imprezie. Niestety zdiagnozowali właśnie SM.
Wzrok wrócił.
Ale jeżeli koleżanka jest pod opieką neurologa to pewnie już to sprawdzili.
Nie bralam. Dostalam tylko gonapeptyl. Ja mam krotkie cykle po 26 dni a jak zaczne stymulacje 11 dc to za dwa dni bede miala owulacje i martwie sie ze cos moze nie zadzialac z tymi lekami. Nie mam tez zadnych slutkow ubocznych po tym gonapeptylu jakbym go wcale nie brala i nie dzialal na mnieEj niektóre dziewczyny miały stymulację właśnie tak późno. Co lekarz to metoda. A brałaś w tamtym cyklu antyki czy nie?
Jak ja się cieszę, że się wymigałam w tym roku od gości A już się chcieli "niechcący" wprosić Od razu urwałam temat, że nie mam czasu, zarobiona jestem i ogólnie to bedę spać w tym roku
A ty może lej sobie w kuchni sok malinowy do kieliszka i mów, że wino pijesz
Niezły pomysł, ale chyba spróbuję z jabłkowym. Białe wino musi być w lodówce to nikt nie będzie zaglądał co tam leję
Kropelki sobie kupilam ze swietlika i wkrapiam. Problem w tym ze mnie oko boli od srodka. Jakby galka a nie powierzchnia. No ale stosuje.Nie wiem kochana, nie znam się, ale może to też jakoś od zmęczenia się nasila? Może profilaktycznie okłady z rumianku lub jakieś delikatne kropelki by chociaż trochę zniwelowały dolegliwości?
Az lidlem zayebyste porównanie
@Iskra_82 no wlasnie sie wybiore po nowym roku. Tylko ze patrzylam lustereczkiem i dziury zadnej nie ma. A jak to cos wewnetrznego to przydaloby sie przeswietlenie. A jak tu robic przeswietlenie jak licze na cud naturalsa. Eh. Problemy staraczek. Nawet na przeswietlenie sie boje isc bo a nuz jestem w ciazy...
dżoasia
Nie będziesz mieć owulacji bo gonapeptyl wycisza przysadkę mózgową i nie produkujesz własnych hormonów, to taka chwilowa menopauza. Potem gonapeptyl dalej bierzesz, żeby twój organizm nie przeszkadzał, a stymulujesz się lekami, które powodują wzrost pęcherzyków, jednocześnie gonapeptyl zapobiega przedwczesnemu ich pękaniu i pomaga im rosnąć równoNie bralam. Dostalam tylko gonapeptyl. Ja mam krotkie cykle po 26 dni a jak zaczne stymulacje 11 dc to za dwa dni bede miala owulacje i martwie sie ze cos moze nie zadzialac z tymi lekami. Nie mam tez zadnych slutkow ubocznych po tym gonapeptylu jakbym go wcale nie brala i nie dzialal na mnie
@Marghi88 no i po gonapeptylu mi też nic nie było, a wręcz przeciwnie, mogłabym sobie to w brzuch całe życie dawać, tak się po tym cudownie czułam
dżoasia
Ale ona to ma jakoś tak chwilowo i ciągle tylko to jedno oko. Zaślepnie i po chwili, do kilku godzin wszystko jest w normie. Ale jakoś podpytam o to sm...Kolega (20 lat) kiedyś nagle stracił wzrok. Na początku myśleli że może jakiś lewy alko wypił, bo to było właśnie po imprezie. Niestety zdiagnozowali właśnie SM.
Wzrok wrócił.
Ale jeżeli koleżanka jest pod opieką neurologa to pewnie już to sprawdzili.
reklama
tamiza
Padłam ze śmiechuNo ja słyne w rodzinie z dziwacznych, niewyjasnionych dolegliwosci. Maz mowi ze ze mna jak w Lidlu "co tydzien cos nowego".
Ale troche sie stresuje bo transfer na koniec stycznia i tego brakowalo zebym sie po lekarzach z okiem bujala...
Podziel się: