reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kasiula ma być teraz dobrze. Ile chciałabyś spać :D Teraz kciuki za żołnierzyki i piękne zarodki. Czyli kiedy transfer mniej więcej? Po nowym roku? Znowu będziemy razem betować :D
Asiulka ty też miałaś transfer teraz?:) ja pewnie będę miała koło piątku soboty pewnie. U mnie w klinice podają po 3 dniach

reklama
Dziewczyny no i niewytrzymalam po wczorajszym sikancu-zrobiłam betę. Wynik na dzisiaj 112,7 [emoji4] 7dpt pojutrze kontrola przyrostu.

@walczaca o szczęście super,ze wszystko Ok! Uspokoiłas nie tylko mnie[emoji10] Nie stresuj się,dbaj o Was.

@Nadziejka2 pielęgnuj ten cud! Trzymam kciuki! [emoji1307][emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziekuje Kochana i Ty rowniez pielegnuj Swoj Cud!!!:) piekne wiadomosci!! A Ty mialas 3 czy 5 dniowa kropke?;)

Na sztucznym, tylko takim kombinowanym. Bo estrofem nie będę brała od 2dc. Mam się zgłosić w 7dc, zrobić badania i wtedy leki na endo.
To o takim jeszcze nie słyszałam, człowiek ile by czasu na tym forum nie spędzał to zawsze czegoś nowego może się jeszcze dowiedzieć :D Super, ale będzie obgryzanie paznokci w styczniu :D

Ja teraz zaszłam na naturalnym. Wolałabym i może na naturalnym. Tylko na sztucznym jest większe pole manewru. Sporo nas jest na styczeń. A Ty juz lada moment, widzisz nawet pierwsza niż ja [emoji41]
Oj, bo Ci niepotrzebnie cykl uciekł, ale jak siła wyższa to nie mamy wpływu.
A ty kochana dla pewności betę rób w 2 różnych labach ;)

Ja mam na 19.45, mam nadzieję, że nie będzie obsuwy, z reguły jest tak godzinę-dwie ale ostatnio miło się zaskoczyłam bo weszłam prawie pół godziny wcześniej, byłam ostatnia i dobrze, że dojechałam wcześniej. Z dojazdem faktycznie różnie bywa, ja jadę w drugiego końca miasta więc wyjeżdżam min godzinę wcześniej.

Ooo, no patrz! No to moze sie nawet spotkamy, gdybym nie zdazyla :) Nie wiem jak u M, ale u W tez ostatnio wszystko szlo dosc szybko, bez wiekszych przesuniec. Widze, ze ty masz tak samo piekny dojazd jak i ja.

Trzymam kciuki, aby ten noworoczny transfer byl pelen sukcesu :)

Ooo, no patrz! No to moze sie nawet spotkamy, gdybym nie zdazyla :) Nie wiem jak u M, ale u W tez ostatnio wszystko szlo dosc szybko, bez wiekszych przesuniec. Widze, ze ty masz tak samo piekny dojazd jak i ja.

Trzymam kciuki, aby ten noworoczny transfer byl pelen sukcesu :)
Haha nie wiem czy już pytałam, ale z której części Krakowa dojeżdżasz? Zaraz się okaże, że jesteśmy sąsiadkami :laugh2:

reklama
W sumie to może i lepiej, żeby odczekać niż tak na łapu capu, za dużo to wszystko kosztuje, żeby sobie podejść tak wiesz.. Ale za to prawie jednakowo [emoji4]betę będę robiła już w jednym labo, tam gdzie mi wychodzi [emoji4]
Dokładnie tak. Ja się cały czas biję z myślami, czy dobrze robię, że się nie szczepię ale sama już nie wiem co robić. Ten zestaw wydaje się być naprawdę skuteczny, więc jednak mam nadzieję, że się uda. W sumie widziałam, że śledzisz też wątek o poronieniach, kiedyś dziewczyny tam wrzucały cytokiny przed, w trakcie i po szczepieniach. Na podstawie ich wyników stwierdziłam, że nie będę się na razie w to bawić, bo jakoś mnie te ich wyniki bardziej zniechęciły niż przekonały. U niektórych poprawa nizerna a immyn jeszcze bardziej się te wyniki rozjechały :/ Wkurza mnie ten czas, od maja miałam tylko 2 transfery, nerwicy od samego czekania można dostać. Mam nadzieję, że nie będę żałować...

Do góry