reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc Dziewczynki, ja troche sie odcielam, musze do siebie dojsc. Pisze w sprawie prosby o porade, bo postanowilam sprawic sobie prezent doradzcie: ktoras z Was pisala ze robi sobie sama hybrydy- jaki zestaw kupic? Rodzaj,firme.. Taki zestaw do wlasnego uzytku. Z gory dzieki[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej kochana ja mam z smeilaca i bardzo dobry zestaw dla swojego użytku :) polecam

W jakim dniu punkcji robilas pierwsza bete? I ile mialas? Ja wczoraj w 11dpt zrobilam bete i mialam 98, jutro bedzie 13dpt i jade zrobic kolejna jestem ciekawa jaki bedzie kolejny przyrost. Pozdrawiam Cieplutko;**

97,5 mialam w 7 dpt. 230 w 9 dpt, 496 w 10 dpt. Boje sie jutrzejszej po wszystkich tych perypetiach :(

Brązowe

Brązowe plamienia podobno nie są groźne. A i czerwone też u wielu dziewczyn dobrze się kończą. Spróbuj trochę odpocząć, wziac dodatkowy progesteron i nospe (ewentualnie relanium). W drodze się prześpij, bagażu weź minimalną ilość żeby nie dźwigać.

Jakos ta droge przezylam. Bylam w pociagu na WC i na szczescie wkladka prawie czysta procz takiej malej zoltawej plamki. Przed chwila uszedl mi Lutinus, tym razem nie byl brazowy. Bialy z bardzo malutka domieszka zoltawo-brazowego czegos. Jutro z rana przed praca pojde na bete i progesteron. Co ma byc to bedzie... Najgorsze jest tylko to, ze bralam dzis rano 1 nospe, o czwartej jeszcze jedna a mimo to czuje, ze mnie w podbruszu mocno ciagnie a i nawet skurcze czasami lapia. Relanium niestety nie mam, wezme na noc jeszcze jedna nospe. Ile tak wogole mozna jej brac?

Jutro podchodzę do 10 punkcji. Udało nam się uzbierać 9 komórek plus te które teraz uzyskają. Zapladniamy narazie 6 z nich. Powiem wam że kiepsko się czuje mam spucjniety brzuch i jajniki mega bolą. Wczoraj na kontroli jajeczk już były duże i trochę się boję żeby nie popekaly
Biedna, po tylu stymulacjach i punkcjach to jajniki juz muszą dawać o sobie znać [emoji26] na kiedy planujesz transfer?

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

97,5 mialam w 7 dpt. 230 w 9 dpt, 496 w 10 dpt. Boje sie jutrzejszej po wszystkich tych perypetiach :(

Jakos ta droge przezylam. Bylam w pociagu na WC i na szczescie wkladka prawie czysta procz takiej malej zoltawej plamki. Przed chwila uszedl mi Lutinus, tym razem nie byl brazowy. Bialy z bardzo malutka domieszka zoltawo-brazowego czegos. Jutro z rana przed praca pojde na bete i progesteron. Co ma byc to bedzie... Najgorsze jest tylko to, ze bralam dzis rano 1 nospe, o czwartej jeszcze jedna a mimo to czuje, ze mnie w podbruszu mocno ciagnie a i nawet skurcze czasami lapia. Relanium niestety nie mam, wezme na noc jeszcze jedna nospe. Ile tak wogole mozna jej brac?
Kochana czyli dobre wiesci:)
Odpoczywaj po podrozy i jutro w pracy tez sie nie przemeczaj:)
Na ktora.masz w czwartek wizyte?:]

Zwykle nospy to można 3x2 tabletki chyba. Ja pamiętam, że w dzień przypadającej @ miałam ból brzucha i skurcze (tak mi się przynajmniej wydawało). Na szczęście nospa pomogła. Może i u Ciebie zbliża się termin @ i dlatego takie różne przeboje masz.

Kochana czyli dobre wiesci:)
Odpoczywaj po podrozy i jutro w pracy tez sie nie przemeczaj:)
Na ktora.masz w czwartek wizyte?:]

W czwartek jestem na liscie rezerwowej tak na 18:45. Mam nadzieje, ze zdaze po pracy, bo dojazd tam to jedna wielka tragedia. Musze przemyslec, czy podjade tramwajem i przesiade sie na autobus, czy lepiej poczekam na M (wraca na szczescie jutro) po pracy i podjedziemy autem. Oby tylko nie utknac w korkach. A ty? Juz jakies konkretne terminy? :)

reklama
Zwykle nospy to można 3x2 tabletki chyba. Ja pamiętam, że w dzień przypadającej @ miałam ból brzucha i skurcze (tak mi się przynajmniej wydawało). Na szczęście nospa pomogła. Może i u Ciebie zbliża się termin @ i dlatego takie różne przeboje masz.

Czyli jeszcze moglabym teoretycznie dorzucic dawke. Ufff, juz sie stresowalam, ze biorac dzis 2 to o jedna za duzo :) Mozliwe co do objawow, tylko tak jak wam pisalam, u mnie strasznie ciezko oszacowac kiedy @ bedzie. Bywaly momenty, ze czekalam na @ dwa miesiace i trzeba ja bylo wkoncu wywolac sztucznie. Czesto jednak co wiecej niz 30 dni. Kiedys wyliczylam sobie taka srednia, ze przez jakis czas @ bywala co 45 dni. Pozniej to sie calkiem rozjechalo. No ale nic, oby dzis wieczor obylo sie bez zadnych glupich niespodzianek.

Do góry