reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To szybko wyszedł test i do tego taka wyraźna kreska. :) naprawdę pięknie. :)

5 lat czekałam na ten widok.Dwa dni temu leżąc w łóżku pomyślałam sobie "Boże jeśli istniejesz to pomóż nam przy tej próbie"...traciłam już trochę wiarę,ze ktoś na górze się o mnie troszczy i ma dobry plan względem mojego życia.I chyba moja prośba została wysłuchana. Dwie kreski -najpiękniejszy prezent na Święta [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy lekkie krwawienia w 14 dpt moga byc normalne? Beta 21 grudnia byla na 496, przyrost w poprzednich dniach byl normalny. Dzis zauwazylam na wkladce kilka malutkich plamek, nie czerwonawe ale takie zoltawo-nijakie. Czasami tak zaczynal mi sie okres. Termin u lekarza mam dopiero 28 grudnia. Mam sie martwic? :(

Dziewczyny nie wytrzymałam i siknęłam.Boje się jeszcze cieszyć,choć z Mężem poplakalisny się już z rafosvi[emoji4]Jutro beta.
1514233527-300c80cdd9762315-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie wygląda :-))

reklama
Dziewczyny, czy lekkie krwawienia w 14 dpt moga byc normalne? Beta 21 grudnia byla na 496, przyrost w poprzednich dniach byl normalny. Dzis zauwazylam na wkladce kilka malutkich plamek, nie czerwonawe ale takie zoltawo-nijakie. Czasami tak zaczynal mi sie okres. Termin u lekarza mam dopiero 28 grudnia. Mam sie martwic? :(
Kochana, po pierwsze sie.nie.martwic, po drugie lyknac nospe, po trzecie odpoczywac w miare.mozliwosci na lezaco. Albo jstes w okolicach @ i dlatego takie plamienie, i oby to bylodlatego, albo mozesz miec krwiaka i to on powoduje plamienie albo masz niski progesteron. Jesli masz jakas mozliwosc to skocz jutro do jakiegos labo calodobowego i zrob progesteron, a jesli jestes na tych wioskach i nie masz jak to doloz moze chociaz jednego dupka i do wizyty lykaj ta zwiekszona dawke. Bedzie dobrze, denerwowac sie nie powinnas bo to i tak niestety nic nie da. Mam nadzieje, ze to nic powaznego :*

Do góry