Moj tescio oglada piewsza milosc i musi byc w tym czasie cisza...aby wszystko uslyszałDokładnie, staramy się... ona po ostatńim razie tez się stara... Ale czasem zapomni i jak coś palnie. Teściowa jest kochana ale ślepo wierzy w to co mówią w tvp1... a nawet w programy typu rodzice się chowają w szopie, robią tam centrum dowodzenia, montuja ukryte kamery. Zatrudniają nianie na próbę, 2 pierwsze preawie zamordowały im dziecko ale w ostatniej chwili z wylecieli z tej szopy i uratowali a trzecia niania okazała się aniołem i wszyscy są szczęśliwi.I absolutnie nie przyjmuje do wiadomości ze to jest ustawione. No i słuchasz takich rewelacji że aż osłabia i zwyczajnie ciężko słuchać i nie skomentować...
reklama
Wracaj do sił... psychicznych i fizycznych. Niech głowa Ci odpocznie a w Nowym Roku staniesz do walki z jeszcze większa siła:*Kochane moje
Opuszczam szpotal.tabletki wustarczyly.czuje sie dobrze.jedziemy na do do mamusi a jutro do tesciow ma tydzien na wies..zmienie otoczenie,blisko do czestochowy.. czuje sie dobrze. A tam dojde do siebie callowicie.
Zycze Wam zdrowych i Spokojnych Swiat!!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja meczylam się samym siedzeniem...wydaje mi się ze leki obciążają organizm i dlatego jesteś osłabiona.Dziewczyny jestem 4dpt.Szybko czuje zmęczenie i mam mocniejsze bicie serca momentami.Tez tak miałyście?Mam nadzieje,ze to nic złego.Dzisiaj zdecydowałam,ze tylko barszczyk będzie u mnie z zup na wigilii (w planach była jeszcze grzybowa)-zwyczajnie nie mam siły dzisiaj na zbyt wiele.Na szczęście duzo mam już zrobione.Najchętniej położyłbym się do łóżka.Wyjde wiec z psiakiem i chyba ziszcze ten plan[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Kochane moje
Opuszczam szpotal.tabletki wustarczyly.czuje sie dobrze.jedziemy na do do mamusi a jutro do tesciow ma tydzien na wies..zmienie otoczenie,blisko do czestochowy.. czuje sie dobrze. A tam dojde do siebie callowicie.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że obyło się bez zabiegu. Dużo spokoju i szybkiego powrotu do pełni sił Ci życzę.
Margit2018
aneette odpoczywaj a po nowym roku znowu trochę powalczymy, kiedyś przecież musi się zła passa odwrócićKochane moje
Napisane na SM-J530F
dżoasia
Asiulka za Was w szczegolnosci trzymam kciuki, mocno wierze, ze ten lek zdziala cud i Dami wyzdrowieje a potem pomoze Tobie w walce o Wasze malenkie szczescie. Nie bedzie to juz Twoja podwojna walka na smierc.i zycie, tylko Wasza wspólna walka o pelna rodzine. Jestescie wspaniali :*kochana Tobie życie aby się tym razem udało...super że jesteś i zasługujesz na nagrode naprawde... masz coś takiego że potrafisz pocieszyć.. Wesołych Świat
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Kochanie moje ale w święta trochę będziecie zaglądać na forum?? Przecież my jak jedną wielka rodzina....z każdego zaķątka ziemi...![]()
Ja na pewno będę zagladala. Zzylam się z Wami
dżoasia
Ja bede zagladala ale.niestety nieregularnie, zapewne.w trakcie przejazdow.od.jednego domu do drugiego i tak w kolko. Mam.nadzieje ze szybko zleca.nie tylko swieta ale.i do nowego rokuKochanie moje ale w święta trochę będziecie zaglądać na forum?? Przecież my jak jedną wielka rodzina....z każdego zaķątka ziemi...![]()
reklama
Święta i spokój... nie realneja tylko mam nadzieje ze nie wyjdziemy od teściowej z powodu jakiejś kłótni politycznej
Rok temu jak palnęła ze bardzo dobrze ze Marszałek sejmu wykluczył Szczerbe z obrad „bo po co gówniarz o muzyce gadał” i że obrady z ustaleniem budrzetu na sali kolumnowej gdzie fizycznie nie wpuścili opozycji były ok „bo oni im tylko przeszkadzają ratować kraj” to myślałam ze mężowi żyłka pęknie. Potem było pare miesięcy chłodnych kontaktów
![]()
Ja po wichurach sprzed 2 tyg dalej nie mam tv i chwała Bogu
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Bo mój jak oglądał co się dzieje w naszym kraju to cała wieś słyszała co on myśli
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Podziel się: