Zosia_K
Fanka BB :)
Oki to ja zostanę przy tym co mi lekarze tu przepisali, lek Crinone Zel. Wyczytałam że Crinone ma dużo stężenie progesteronu i jest bardzo skuteczne jeśli chodzi o natychmiastowy efekt, ale czy ja wiem, zaufam tutejszym lekarzom, choć kazałam mamie podesłac mi luteinke dopochwową (stężenie progesteronu w jednej dawce 50mg), przepisaną przez moją ginekolog W PL, jak będę miała jakies niedobory progesteronu to zadziałam
Chociaż jak widze wasze dawki 400mg to Crinone ma tylko 90mg. No nic nie ma co się martwić i zaufać i z taką myślą idę spać. Muszę ze spokojem przygotowac się na transfer :-)
Madmax najważniejsze pęcherzyki ciążowe mają sie dobrze, popatzr na naszą onlyone, okazało się tylko że maluch się gdzieś schował. Trzymam kciuki
Chociaż jak widze wasze dawki 400mg to Crinone ma tylko 90mg. No nic nie ma co się martwić i zaufać i z taką myślą idę spać. Muszę ze spokojem przygotowac się na transfer :-)
Madmax najważniejsze pęcherzyki ciążowe mają sie dobrze, popatzr na naszą onlyone, okazało się tylko że maluch się gdzieś schował. Trzymam kciuki