hope322
Fanka BB :)
Porod 30. czerwca?? Oszalal? Ja ostatnia miesiaczke mialam 11.10 i termin mam na 18 lipca!! Na pierwszej wizycie bylam w 7+1tc i zarodek mierzyl 9,85mm, serduszko bilo i lekarz powiedzial, ze jest super. Twoj maluszek ma idealny wymiar. Zmien lekarza, bo chyba cos bierzeu niego byłam. On już ostatnio mi inaczej liczył tylko siedziałam cicho z dziś sie odezwałam że wg mnie to jest 7 a nie 9 tydzień.Wedy też mówił że mały za mały jest.... Najchetniej bym już tam nie chodziła, tylko że zwykly lekarz - zwykły ginek nie pomoże w tych fraxyparynach itd ja nie wiem ile czasu się to zazywa. Może uda mi się zapisać do lekarki z polecenia przyjmującej w przychodni przyszpitalnej u ktorej bedę prowadziła ciąże i tam rodziła. Oby mi się udało przed świętami.. Bo teraz nie bardzo wiem co robić w święta - miałam rodzinę w wigilie informować o ciąży... A tekst typu jak Pani zacznie krwawić to do szpitala na Wołowskiej jechać - mnie rozwalił. ***** nawet krwiaka majac nie krwawiłam! Spisał ciężę na straty juz!!!!
Mój mąż jak tylko wyszliśmy stwierdził że on nie umie liczyć i tyle.
No jak ostatnia miesiaczka 28 pazdziernika a on mina ostatniej wizycie mówi ze poród 30 czerwca.. Tiaaaa