reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane jestescie. Pozno mialam ta wizyte.
Mi bez kitu wrocila depresja i dzien byl okropny!!
Moja Perelka ma 6,8 mm i serduszko 121 min. Powiedziala ze jest ok chociaz moglo by bic ciut szybciej.
Ale od dzis mam postanowienie jak @oczekiwanie zero dolow! Juz wiem ze mijajace objawy nic nie znacza.
Jak sie nie da ide do psych.i niech powie czy sa bezpieczne leki w ciazy..chociaz pewnoe i tak bede sie ich bala brac.ehh jestem stara i glupia..
[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Anett świetnie, jeszcze tylko zdjęcie chcemy!! :*
Może zapodawaj sobie jakąś relaksującą muzyczkę? Niech ci całymi dniami gra "gdzieś w tle", na pewno podświadomie pomoże. Jest tego pełno na YT. A może ten trenning autogenny? Próbowałaś? Ja jak mam zryty ciężki dzień w pracy to sobie od czasu do czasu zapodaję na wieczór przed spaniem i rano całkiem inaczej funkcjonuję :)

reklama
Anett świetnie, jeszcze tylko zdjęcie chcemy!! :*
Może zapodawaj sobie jakąś relaksującą muzyczkę? Niech ci całymi dniami gra "gdzieś w tle", na pewno podświadomie pomoże. Jest tego pełno na YT. A może ten trenning autogenny? Próbowałaś? Ja jak mam zryty ciężki dzień w pracy to sobie od czasu do czasu zapodaję na wieczór przed spaniem i rano całkiem inaczej funkcjonuję :)
Musze sprobowac
1513282657-35f71284226f9b0d-aaaaaa.jpeg

Kochane jestescie. Pozno mialam ta wizyte.
Mi bez kitu wrocila depresja i dzien byl okropny!!
Moja Perelka ma 6,8 mm i serduszko 121 min. Powiedziala ze jest ok chociaz moglo by bic ciut szybciej.
Ale od dzis mam postanowienie jak @oczekiwanie zero dolow! Juz wiem ze mijajace objawy nic nie znacza.
Jak sie nie da ide do psych.i niech powie czy sa bezpieczne leki w ciazy..chociaz pewnoe i tak bede sie ich bala brac.ehh jestem stara i glupia..
[emoji16]

Moim zdaniem wartości są ok :). Trzeba się teraz cieszyć i próbować wycisnąć z ciąży tyle radości ile się da.

W Poznaniu na Polnej.
A Ty gdzie?
I kiedy transfer? Bo wywnioskowałam ze skoro ten clexane maja Ci teraz dorzucic to ze jestes dopiero przed
Ja w Krakowie.
Aktualnie jutro mam wizytę u pani immunolog i zobaczę co powie. Jeśli potwierdzi wersję leczenia mojego gina to może w przyszłym cyklu będę mieć transfer, jeśli nie będzie żadnych przeszkód. Okres na dniach będzie, wizytę u gina mam na wtorek, chyba, że dorwę go jutro po wiz u tej immunolog, bo ponoć on też będzie w tym ośrodku przyjmował w tych godzinach :)

Ja w Krakowie.
Aktualnie jutro mam wizytę u pani immunolog i zobaczę co powie. Jeśli potwierdzi wersję leczenia mojego gina to może w przyszłym cyklu będę mieć transfer, jeśli nie będzie żadnych przeszkód. Okres na dniach będzie, wizytę u gina mam na wtorek, chyba, że dorwę go jutro po wiz u tej immunolog, bo ponoć on też będzie w tym ośrodku przyjmował w tych godzinach :)
Ile my musimy przejsc tego wszystkiego... tylko my potrafimy siebie tutaj zrozumiec.
To trzymam kciuki zeby transfer byl w tym przyszlym cyklu no i oczywiscie zeby byl udany :-)

reklama
Do góry