reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem no wiec wszystko jest ok.
Kuzwa dziewczyny jak ja tak bede miala jak dzis to sie wykoncza i Kropeczka tez!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Uff, kamień z serca, bo już zaczynalysmy się martwić. Kolejna wizytę masz w przyszłym tygodniu więc szybko, trochę się może dzięki temu uspokoisz. Co lekarz powiedział? Maleństwo dużo podroslo? Pytalas o leki na depresję?

Transfer mialam 9.12
A clexane wczesniej nie miałam.
Dopiero przy tym transferze mi zapisał, jak to powiedział ze wzgledu na poprzednia przykra sytuacje ktora nas spotkala zeby w miare mozliwosci jej zapobiec chociaz tez nie ma gwarancji...
No to super, że masz ten clexane, mi teraz też mają dać :) Chcę wierzyć, że dzięki temu też mi się teraz uda. To kiedy planujesz wizytę w labo? :D Będziesz szła coś wcześniej niż wyznaczył lekarz? :)

No to super, że masz ten clexane, mi teraz też mają dać :) Chcę wierzyć, że dzięki temu też mi się teraz uda. To kiedy planujesz wizytę w labo? :D Będziesz szła coś wcześniej niż wyznaczył lekarz? :)
Ja tez wierze ze mi pomoze.
A co do testowania to w niedziele pojde. Dluzej nie dam rady ;)

Kurka ja się zaczynam martwić o @anett96
Strasznego doła chyba miała, czytałam tylko z doskoku w pracy, ale nie wyglądało to za ciekawie.
Mam nadzieję, Anetka, że miałaś gorszy dzień i stresa przed wizytą. Daj znać, że wsio ok! :*
Kochane jestescie. Pozno mialam ta wizyte.
Mi bez kitu wrocila depresja i dzien byl okropny!!
Moja Perelka ma 6,8 mm i serduszko 121 min. Powiedziala ze jest ok chociaz moglo by bic ciut szybciej.
Ale od dzis mam postanowienie jak @oczekiwanie zero dolow! Juz wiem ze mijajace objawy nic nie znacza.
Jak sie nie da ide do psych.i niech powie czy sa bezpieczne leki w ciazy..chociaz pewnoe i tak bede sie ich bala brac.ehh jestem stara i glupia..
[emoji16]

reklama
Uff, kamień z serca, bo już zaczynalysmy się martwić. Kolejna wizytę masz w przyszłym tygodniu więc szybko, trochę się może dzięki temu uspokoisz. Co lekarz powiedział? Maleństwo dużo podroslo? Pytalas o leki na depresję?
Dziewczyny ja jak ostatnia wisnia weszlam i zaczelam plakac....nie zapytalam o leki nawet. Pojde do swojej psych.
Tak kolejna wizyta juz we wtorek.

Do góry