Kochana byłam przestymulowana i dlatego trzeba czasu aby on wrócił do swoich rozmiarów no nie wiem czy ten grudzień dobrze wykorzystam rodzice na święta przyjeżdżają sprzątanie gotowanie ale jestem bardzo szczęśliwa ze przyjadę na święta: P i trochę posprzątam i odpoczywam bo boli tak dziwnie ciągnie a ze jeszcze dzisiaj wypadają dni płodne to jeszze bardziej boli ale za to mam piękne zarodeczki które tam na mnie czekają: ) jak sobie pomyśle ze mam wrócić do pracy to aż mnie wkurw bierzeSluchaj a czemu tak masz z tym jajnikiem caly czas? czy nie za mocna stylulacje Ci zrobili z tym jednym jajnikiem? Powrotu do pracy wspolczuje.mam nadzieje ze dobrze wykorzystujezz teraz ten grudzien bez pracy
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny niestety tym razem się nie udało beta 0 Będę walczyć dalej, dałam sobie jeszcze trzy szanse... Idę sie napić winach się wyluzować bo ostatni miesiąc był dla mnie stresujący Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki
Takie podejście jest najlepsze. Każda negatywna beta bardzo boli i my o tym tu najlepiej wiemy. Dobrze jednak, że walczysz dalej a my jesteśmy po to by w tej walce wspierać.
ewelinka85
Zaangażowana w BB
Witam dziewczyny !
Zrobiłam dzisiaj test i wyszła druga kreseczka słaba ale jest [emoji7], jestem 7dpt . W sobotę i poniedziałek będę robić betę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobiłam dzisiaj test i wyszła druga kreseczka słaba ale jest [emoji7], jestem 7dpt . W sobotę i poniedziałek będę robić betę .
dżoasia
przykro...Dziewczyny niestety tym razem się nie udało beta 0 Będę walczyć dalej, dałam sobie jeszcze trzy szanse... Idę sie napić winach się wyluzować bo ostatni miesiąc był dla mnie stresujący Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki
Wino pomoze
Oczekiwanie2017
Witam dziewczyny !
Gratulacje, pozytywny test to dobry znak . Ja to pewnie bym jutro na betę biegła.
labelladurmiente
Też mi się wydaję że to lepszy pomysł, wtorek to już zaraz będzie szybko minie. Ja muszę wytrzymać do czwartku... to dopiero wyczyn
Ja tez. A to wytrzymywanie średnio mi idzie... Tak średnio ze pobiegłam dzis rano na bete. Dzis 33 dpt wiec juz chyba powinnam dać sobie spokoj z beta, ale jako ze wariuje [emoji16][emoji16]
hope322
Bardzo mi przykroDziewczyny niestety tym razem się nie udało beta 0 Będę walczyć dalej, dałam sobie jeszcze trzy szanse... Idę sie napić winach się wyluzować bo ostatni miesiąc był dla mnie stresujący Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki
labelladurmiente
A plamienia jeszcze masz? Mdlosci to dobry znak nie udzielam sie tak czesto, bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia duzo ostatnio jest o immunologi a nie mam o tym pojecia troche zadziej zagladam tez na forum, bo troche schizuje jak czytam zle wiadomosci po pozytywnych betach musze jakos przetrwac do wizyty 21.12, wtedy sie troche uspokoje, bo u mnie teraz z objawami jest roznie, raz mam raz nie. Ty tez masz wizyte tego samego dnia takze razem odliczamy
Widzę, ze 21.12 wizyt a wizyt [emoji16] Ja mam chwile przed @walczaca. Będziemy sie mijać w drzwiach [emoji16]
Extra, ogladam. Wiec jutro budzik na 9[emoji16]Kto może to ogląda !!!
[emoji348][emoji348][emoji434][emoji434]Jutro w Studio DZIEŃ DOBRY TVN bardzo ważny temat - chyba pierwszy raz tak poważnie potraktowany. O niepłodności, która boli, o jednej kresce na teście ciążowym, która dla miliona Polek oznacza nie tylko brak ciąży, ale przekreślone marzenia, rozpacz i bezsilność, o potrzebie głośnego mówienia o niepłodności będą mówiły wspaniałe kobiety, dla których brak dziecka to nie rozdział wzruszającej książki, ale żywa i często bardzo bolesna codzienna rzeczywistość. Sylwia Bentkowska, naczelna Niepłodnirazem.pl, Maja Polikowska-Herman. Psychiatra, psychoterapeuta, wykładowca WUM. i inne kobiety, które jutro staną się głosem milionów Polek, potrzebują też naszego wsparcia. [emoji117][emoji799] Dlatego zapraszamy wszystkich do oglądania jutrzejszego wydania DDTVN od godziny 9.10. Im więcej osób włączy w tym czasie telewizor, laptop z transmisją, czy ustawi nagrywanie, tym większa szansa, że na tym jednym poranku się nie skończy, a tabu niepłodności zacznie pękać. Pokażmy się! Pokażmy, jak ciężką walkę musi stoczyć każda niepłodna osoba. [emoji654][emoji654]Jutro oglądaj, a dziś zalajkuj, skomentuj i udostępnij ten post - to działanie to także Twój głos w tym temacie. I pamiętajcie: Razem uda nam się pokazać, jakie cierpienie daje niepłodność.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cześć kobitki! Gratulacje dla wszystkich z pozytywną betą @zylwia, @gosian9535 !cieszę się i gratuluję pięknych pęcherzyków, serduszek i skarbów już po tej stronie brzuchola @Oczekiwanie2017 narobiłaś stracha!! @Kurcia dalej trzymam kciuki! @Laurka82 @marg88 przykro mi dziewczyny...dacie radę!każda z nas mocna babka tylko czasem kopniak okazuje się cholernie mocny i dłużej sie zbieramy po ciosie... :/ @asinka89....moja mama zmagała się z nowotworem..walczyła rok, ja razem z nią...niestety nie dałyśmy rady. Wy dacie!musicie!jestem z Wami całym serduchem!wiem jak jest ciężko. I pamietaj, teściowa to nie rodzina olej temat @Lily85 cudownie!wróżę dziewczynkę
Ja dziewczyny jestem tydzień po @ i miesiąc po nieudanym transferze. Długo plamiłam. W piątek mam wizytę u ginekologa...ciągle bolą mnie jajniki i macica jest jak lekko nadmuchany balon...mam ciagle mdłości. Leki juz dawno nie działają i wszystko powinno wrócić do normalności a tu lipa...przeciwbólowe pomagają na moment. Czy to możliwe że moja endomenda mnie dręczy? Czy o cudzie czuję dni pseudo płodne
Ja dziewczyny jestem tydzień po @ i miesiąc po nieudanym transferze. Długo plamiłam. W piątek mam wizytę u ginekologa...ciągle bolą mnie jajniki i macica jest jak lekko nadmuchany balon...mam ciagle mdłości. Leki juz dawno nie działają i wszystko powinno wrócić do normalności a tu lipa...przeciwbólowe pomagają na moment. Czy to możliwe że moja endomenda mnie dręczy? Czy o cudzie czuję dni pseudo płodne
Podziel się: