7?? Bierze sie pod uwage ostatnia miesiaxzke chyba a nie dpt.. ja 28 dpt wg om mialam 5t6dcDziś 28 dpt czyli 7 tydzień
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7?? Bierze sie pod uwage ostatnia miesiaxzke chyba a nie dpt.. ja 28 dpt wg om mialam 5t6dcDziś 28 dpt czyli 7 tydzień
Uff nie udzielam się zbyt dużo ale bardzo się cieszę gdy są dobre wiadomości, nie raz mi się łezka w oku zakręci, i zawsze przeżywam bardzo niepowodzenia. Wszelkie emocje są mi znane. Teraz kochana się ciesz i nie zamartwiaj. Cudowny czas przed Tobą - zapewne czasami sterujący bo np dzidzia się nie rusza a przecież o tej godz to powinna , a ona poprostu słodko śpi i rośnie.Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystko.
Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
Daleko masz do kliniki? Może jakiś gin na miejscu by wypisał?Nie mam juz.. zaraz zwariuje;(((( już pisałam czekam na odpowiedź ale skąd ja dziś wytrzasne recepte
Do kliniki mam 150km.. ;(Daleko masz do kliniki? Może jakiś gin na miejscu by wypisał?
Beta 246,85 więc chyba super ????
Ale martwi mnie progesteron bo spadl... mam 6.9 .. boję sie
Wiedziałam że będzie dobrze strasznie się cieszę.Tez sobie obiecałam że zaczynam się cieszyc bo do tej pory zamartwialam się.Rosnijmy w spokoju heheDziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystko.
Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
ja mam w domu prawie 3 opakowania ale i tak choćbym ci wysłała dzisiaj to dojdzie jutro wieczór albo pojutrze :/Daleko masz do kliniki? Może jakiś gin na miejscu by wypisał?
Luteinę bierz. A męża nie dasz rady wysłac prosto po pracy do kliniki? Albo może by się urwał?Do kliniki mam 150km.. ;(
Mam w domu jeszcze luteine podjezykowa.. co myślicie..
Wcześniej do Radomia jeździłam ... Boże ale się martwię aż mi się płakać chce ;(((Luteinę bierz. A męża nie dasz rady wysłac prosto po pracy do kliniki? Albo może by się urwał?
A gdzie sie wcześniej leczyłaś? Nie masz kogoś na miejscu, żeby wypisał receptę?
Tak się cieszę. :* super!!! Masz rację, zacznij się cieszyć ciążą. Dzieciaczek czuje emocje mamy.Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystko.