reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystko.
Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
Rety czytałam początek Twojego postu z zapartym tchem. Nawet nie wiesz jak się cieszę! Kamień z serca. Gratuluję :-) ktory masz tydzien? I który dpt? :-)

reklama
Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
Jeju!!! Tak się cieszę! Cudowne wieści! <3 Kruszynka Waleczna :)

Ale duzo piszecie :) ciezko was nadrobic. Znalazlam Wolskiego ale jest na uflopie i na razie nie ma do niego zapisow:( wiec narazie maz idzie do szymanskiego w tym samym miejscu. Najwyzej pozniej sie przepiszemy

3 moje koleżanki miały takie krwawienia, jedna kilkakrotnie a dzieci zdrowe jak rybki, cześć w przedszkolu, jedno dopiero co urodzone. Trzymaj się cieplutko, wszystko będzie dobrze

Już chciałam Ci słońce zdjęcie wysyłać że skrzepem który że mnie wylecial by dodać Ci otuchy. [emoji173] Wiedziałam , że wszystko będzie dobrze. U mnie też było podobnie kochana [emoji8][emoji8][emoji8]
Miałaś zapewne krwiaczka który się oproznil stąd dr nie widzi. Buziaki

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczęście ja skrzepow nie miałam. Teraz to już pozostałości po krwawieniu więc tylko zostały więc powodów do niepokoju nie ma. Nigdy więcej nie chce czegoś takiego przezyc.
Warto Was jednak słuchać :)

reklama
Zacznij się kochana cieszyć tak poprostu tym życiem co w tobie rośnie i nie martw się mnóstwo osób ma krwawienia i z reguły o niczym złym to nie świadczy. Uf kamień z serca ogrrromnie się cieszę:-) :):-) :):-) :)

Do góry