reklama
misis188
Fanka BB :)
Kurcze niska ta beta ale bierz dalej leki i zrob ja zac48 godzin. Mi dr kazal zrobic bete 12dpt
Tak zrobię. Ale nadziei to już raczej nie powinnam chyba mieć?Kurcze niska ta beta ale bierz dalej leki i zrob ja zac48 godzin. Mi dr kazal zrobic bete 12dpt
Nie tak miało byc.... powtarzasz ????
Przytulam Ciebie:***
Hej. Już po wizycie. Wszystko pięknie prog0.71 pęcherzyków takich na 10-11mm ładnych okrągłych na razie 13 ale jeszcze jakieś mogą podrosnąć. Endo 11 mm i piękne wg lekarza. Mówi ze będzie w czym wybierać [emoji6]Następny podglad w piątek i wtedy decyzja ale punkcja najprawdopodobnie we wtorek lub środa [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
misis188
Kurcze nie umiem Ci powiedzieć bo zarodek byk dwudniowy. Ja bym jeszcze nie przekreslala tego. Wiadomo ze lepiej by bylo zeby byla wieksza ta beta ale moze poźna implantacja.Tak zrobię. Ale nadziei to już raczej nie powinnam chyba mieć?
Maryanka
I jesteś zadowolona?Ja też w invimed we Wrocku [emoji4]
Maryanka
Twarda sztuka z Ciebie na prawdę! Obym miała tyle siły co TyKochana wiem co czujesz ale musisz walczyc. Ja mam za soba 5 pelnych procedur i 7 szczesliwy tranafer. Bedzie dobrze kochana tylko nie wolno sie poddawac. Dziś sie wyplacz a jutro mysl co robic dalej
Kurcze nie umiem Ci powiedzieć bo zarodek byk dwudniowy. Ja bym jeszcze nie przekreslala tego. Wiadomo ze lepiej by bylo zeby byla wieksza ta beta ale moze poźna implantacja.
Niestety niewygląda to dobrze, ale szanse sa, chyba 10%.Kurcze nie umiem Ci powiedzieć bo zarodek byk dwudniowy. Ja bym jeszcze nie przekreslala tego. Wiadomo ze lepiej by bylo zeby byla wieksza ta beta ale moze poźna implantacja.
reklama
Oczywiscie powtorze i leki do czw biore ale to mi wyglada na jakies pozostalosci po zastrzyku po prostu...Kurcze nie umiem Ci powiedzieć bo zarodek byk dwudniowy. Ja bym jeszcze nie przekreslala tego. Wiadomo ze lepiej by bylo zeby byla wieksza ta beta ale moze poźna implantacja.
A to TSH? Moglo tak skoczyc od encortonu? Niedawno mialam okolo 1.2 TSH a teraz takie...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: