Raspberry88
Fanka BB :)
Dziś jest 39dpt i 8tcHej tu ciocia zylwia ale słodziaki!! ciotki czekają!!
A który to Twój dpt?
Gratulacje!!:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś jest 39dpt i 8tcHej tu ciocia zylwia ale słodziaki!! ciotki czekają!!
A który to Twój dpt?
Gratulacje!!:*
KOCHANE MALEŃSTWAHej laseczki, właśnie wracam z kliniki I oto moje dwa serduszka [emoji85] [emoji173] [emoji173]
Nie ma jeszcze. Takie to wlasnie "na cito "@Kurcia wyniki poproszę
Pieknosci!Hej laseczki, właśnie wracam z kliniki I oto moje dwa serduszka [emoji85] [emoji173] [emoji173]
Robil jakies badania np prolaktyne testosteron i cis jeszcze. Maz ma kolege ktory czesto bierze yestosteron i inne i zawsze po tskich akcja bierze sie odblok o czym moj m nie pamiętał olal. I to hcg przepisal mu jakis lekarz. A raczej sprzedal . po tej kuracji plemniki sie pojawily.A to gin mu zalecił te zastrzyki z hcg?
Pierwszy raz słyszę o czymś takim.
Może niech mąż zbada też hormony.
Cudowności!!!!<3 <3Hej laseczki, właśnie wracam z kliniki I oto moje dwa serduszka [emoji85] [emoji173] [emoji173]
GratulacjeHej laseczki, właśnie wracam z kliniki I oto moje dwa serduszka [emoji85] [emoji173] [emoji173]