reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam Was.jestem tu nowa. Nie znam was za bardzo ale po kilku przeczytanych forach jest tu bardzo przyjemnie. Z tego co czytałam to juz zaczelyscie starania z in vitro. Ja dotychczas bywalam na forum staraczek. Ale byc może wkrotce bede musiala stanc po waszej stronie. Czy miglabym do was dołączyć? Obecnie jestem w zlym stanie psychicznym. Wczoraj przeplakalam pol dnia
Czuje straszny ciezar na plecach

reklama
Dziewczyny mam taki sajgon przed świętami w pracy że głowa mała.
Nie ogarniam waszej codziennej produkcji :D przez co cierpi na tym nasz kalendarz :(
Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka która go ogarnie chociaż do pierwszych tygodni stycznia? :rofl2:
@zylwia a Ty jesteś teraz na L4? Pomożesz? ;)

Witam Was.jestem tu nowa. Nie znam was za bardzo ale po kilku przeczytanych forach jest tu bardzo przyjemnie. Z tego co czytałam to juz zaczelyscie starania z in vitro. Ja dotychczas bywalam na forum staraczek. Ale byc może wkrotce bede musiala stanc po waszej stronie. Czy miglabym do was dołączyć? Obecnie jestem w zlym stanie psychicznym. Wczoraj przeplakalam pol dnia
Witaj! Rozgosc się u nas;)
Jak masz ochotę napisz coś więcej o sobie :-D
To forum to najlepszy terapeuta :D

Witaj kochana:) rozgosc sie i zostań z nami:) opisz nam swoja historie, może ktoras wpadnie na jakies pomysly co do Waszych problemow

Witaj. Nie martw się na zapas. Chyba każda jak usłyszała ze musi skorzystać z in vitro wylała morze łez, po pierwsze sa to koszty ale i olbrzymi stres. Ale jak się bardzo chce i wejdzie w ten temat to już nie jest tak źle , wręcz z czasem kucie się w brzuch, faszerowane lekami, punkcje i transfery wydają się czymś normalnym i oczywistym. Będzie dobrze tylko sama musisz w to uwierzyć :)

reklama
Witaj. Też nie tak dawno przeszłam ewolucję ze staraczki w invitrówkę ;) Pamiętam tą rozpacz, jak usłyszałam wieść że tylko IVF. Ale szybko smutek przerodził się w wolę walki.
Jakie są przyczyny zaleceń do IVF u WaS?

Do góry