ehhh, pol dnia spokoj na forum a tu tylko czlowiek popoludnie i wieczor ma zajety wchodzi na forum i ma lekture :-)
madmax - hurrrrraaaaaa chociaz jedna dobra wiadomosc w swietle ostatnich zlych. Tak zesmy myslaly ze jestes w szpitalu bo jak wiesz mysmy ci przepowiedzialy ta hiperke. Dobrze ze trafilas do szpitala, niedobrz bo sie nacierpialas. Ale mowilysmy ze ciaza nakreca hiperke. Jupiiii!!!! Czyzby blizniaki?? A bolem brzucha sie nie przejmuj. Po pierwsze hiperka a po drugie mnie brzuch pobolewal bardzo czesto w I trymestrze
Memories - 5% szans to ciagle jakas szansa. Jeszcze nie plakusiajcie bo moze kaurat wasza dzidzia zagniezdza sie pozniej. Przypomnij jeszcze ilu dniowe zardoki mialas podane? Ja nadal trzymam kciuki.
Lazaya - przykro mi bardzo, ale dobrze ze wiesz iz bedziecie nadal walczyc. W koncu sie uda. A dzisiaj to chyba normalne ze placzesz. Nie pozostaje mi nic innego jak wirtualnie mocno cie prytulic i przeslac wiruski na przyszlosc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
miliaa - a moze jednak sie w koncu uda i bedziesz wreszcie miala ten tranmsfer. Ogolnie to ja ci kobieto wspolczuje. Kiedy mialas miec transfer w maju??? Ale wiesz teraz pod gorke to pozniej pojdzie gladko.
Kinga - a niech tam cie kluje, pobolewa itp. &&&&&&&&&&&&&&&&&&& mnie klulo, brzuch bolal jak na @ piersi najpierw jak na @ a pptem inaczej i sie udalo, wiec sie nie martw tylko nech cie kluje ile wlezie (podobno moze kluc jak sie zarodek zagniezdza :-( ) mozesz brac paracetamol
lobo - witaj, trzymamy kciuki żeby się udało.
pszczolkamaya - witaj. Ja test robilam juz w 6 dobie, i druga kreska wyszla po 20 minutach, bardzo slaba. W 10 dobie test moze juz wyjsc ale to zalezy iludniowe zarodki mialas podane i jesli to kiedy doszlo do zagniezdzenia. Byly tutaj przypadki ze dziewczyny robily test po 14 dniach i wychodzil negatywny a ciaz sie rozwijala.
anioleczek - ja narazie sie boje kupowac rzeczy ale nagminnie ogladam i wczoraj nie wytrzymalam i kupilam buciczki (dwie pary oczywiscie)