reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga Twoje objawy mogą świadczyć o tym, że ktoś próbuje zadomowić się na dłużej :-), życzę Ci tego z całego serca.
Z tego co wiem to w ciąży ze wszystkich środków przeciwbólowych można brać tylko APAP, tak powiedziała mi koleżanka, która miała częste bóle w ciąży.
Może dziewczyny Ci pomogą.

reklama
witajcie... czasem ciążko się was czyta szczególnie takie wieści jak od lazaya :( bardzo mi przykro tak bardzo wierzyłam, że ci się uda...

memories jednak jest jakaś szansa jest 5% nie zapomnij, że nadzieja umiera ostatnia... czekamy na cud!

madmax witaj w koncu cieszę się, że jednak trafiłaś do szpitala tam sie tobą zajęli i wszystko gra. nadal trzymam kciuki, żeby wszystko było ok no i oczywiście gratuluję maluszków

kinga szalona babo! za wczesnie na testy... czekaj do bety!

miliaa a co to za pesymizm? no zaraz się na ciebie zdenerwuję! niegrzeczna dziewczynka!

mnie chyba wraca apetyt. dzis :szok: spojrzałam na wędlinę i zjadłam 3 kanapki ze smakiem:) poza tym zjadłam pełny talerz zupki fasolowej( fasolka szparagowa z domowego ogródka)
pozatym poszalałam z zakupami dla malca ale o tym morze nie będe pisać ze względu na rózne nastroje wśród nas. Nie chciałabym żeby którejś było przykro

Witam,
jestem tu nowa i mam takie oto pytanko:
miałam transfer mrożonych zarodków 4 lipca, czy jutro tj. 10 dpt robiąc test z moczu wyjdzie coś czy też różnie może z tym być?? w

Aniołeczku no przestań, przecież potrzebne są nam i ochy i achy i dobre wiadomości, te forum jest różnorodnością. Zresztą ja zakładam że niedługo każda z nas będzie się chwalić co to dla swoich maleństw nie kupiła, przecież wszystkie nie mogą urodzić się wtym samym terminie.

Pszczolkamaja trzymam kciuki, ja nie pomogę, bo jeszcze to wszystko przede mną

Lazaya, memories ale jestem zla na to wszystko! Kurcze, myslalam, ze bedzie wiecej dobrych niz zlych wiadomosci. Faktycznie odpoczywajcie, a z tym wyjazdem to calkiem niezly pomysl... Moja kolezanka mi napisala: ivf 10 tys nieudane, 2 miesiace pozniej wyjazd do Egiptu -5 tys - ciaza... Mały ma juz pol roku.
madmax trzymaj sie I odpoczywaj
kinga ja mam straszne bole glowy, dzis pierwszy dzien spokoj PO 8 dniach w bólu... Bylam w szpitalu w zeszlym tyg, u lekarza I u poloznej - tu tylko powalaja paracetamol. Sami mi dali w szpitalu dwa od razu, bo az mi lzy lecialy z bólu...
zosia masz racje! Podziwiam Wa ze walczycie, ze jestescie chwilami zalamane, ale tak naprawde to zazdroszcze Wam, ze jestescie tak silne!
ja chcialabym zapasc w jakis sen "zimowy" I obudzic sie dopiero na prodowce.

Dziewczyny spokojnego weekendu. U nas tu leje, zreszta codziennie juz chyba od 2 tygodni. Zero slonca - jutro chyba wybiore sie na kawke do kolezanki, bo swiruje - Dom, sklep, obiad, pranie.....
buziaki

pszczolkamaja ja juz robilam 8dni PO 2- dniowym transferze (10dpo), wyszla blada rozowa. Codziennie robilam az do 14dnia po transf. Jesem niecierpliwa, ale balam sie ze sobie wkrece, ze mam objawy ciazowe a 14dni PO test nie wyjdzie, wiec nie chcialam czekac zeby sie nie rozczarowac.

Dziewczyny do 10 dni w organizmie jeszcze sa slady PO zastrzykach, wiec moze byc nieprawdziwy wynik.
Jak robicie test to dla siebie, dla swietego spokoju, ale jeszcze sie nie sugerujcie wynikiem.
Trzymam kciuki&&&

Zosia_K dzięki kochana za życzenia zdrówka dla maluszka i w ogóle.Fajnie,że jutro masz podglądanko - wierzę,że jajeczka pięknie rosną i punkcja coraz bliżej:tak:

Codziennie Was podczytuję i bardzo współczuję dziewczynom, którym się nie udało-tak bardzo Wam życzę żeby i do Was szczęście się uśmiechnęło

reklama
Do góry