reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana dokładnie 7dpt .. tak się czuje okresowo że głowa mała;( leżę i łzy mi się cisną do oczu.. ogólnie jak już kiedyś wspomniałam terminowo powinna przyjść w niedzielę a ja zawsze mam regularne.. są takie żółte ale nie aż tak bo trochę takie brązowe może no nie wiem jak to już opisać.. co chwilę siedzę głowa w majtkach :p
Możliwe, że to implantacja. Zarodek był 3 dniowy, prawda?

Wiola ja byłam i nici z tego jeżeli macie większy problem ale jesteś wiekowa to zmykaj do Warszawy jest takie powiedzenie" Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie" - myślę że jest różnica w laboratorium pozdrawiam
Ja z KRK jeździłam do Katowic do kliniki Invimed. Robiłam rozeznanie co do klinik w KRK i niestety słyszałam same złe opinie. Moje pierwsze in vitro zakończyło się sukcesem. Schody zaczęły się gdy wróciliśmy po rodzeństwo - tu dwa crio nieudane. Obecnie zmieniłam klinikę, ale nie dlatego że było coś nie tak tylko zmieniłam miejsce zamieszkania. Wolę dojeżdżać 120 km niż ponad 300. ;). A ma wrażenie ze mają tam na prawdę dobre laboratorium i dobrego embriologa.

Powinnas uslyszec jak idziesz w 28dpt. Ja bylam w 29dpt i serduszko pieknie bilo. U Ciebie beda dwa :p
Powiem szczerze że tuż po transferze to troszkę się stresowałam czy dam radę jakby były dwa... a teraz marzę o tym całe dnie :-) i bardzo bym chciała mieć te dwa Cuda caly czas przy sobie!!:-)

reklama
Fajnie by było, myślę czy jutro by nie zrobić bety ale może dawać jeszcze fałszywie dodatnio wynik jak robiłam wczoraj to wyszła 14 ale to pewnie po ovitrelle, brałam pół ampułki w poniedziałek, co o tym myślisz
Moim zdaniem to za wcześnie nawet jeśli byś nie brała ovitrelle. Beta zaczyna rosnąć jakieś 48 godzin po zaimplantowaniu zarodka. Nie ma sensu się stresować. Tak mi się wydaje. :) Może inne dziewczyny się wypowiedzą też. :)

Do góry