reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@hope322 pytalaś o leki. Póki co odstawiam tylko encorton stopniowo i to chyba przez niego tak kiepsko się czuję.
Do wizyty biorę bez zmian 3 x 2 luteine, 1 x prolutez i 1 x fraxiparine.
A i pytałam tu ostatnio.o ceny prolutexu. Zapłaciłam w aptece przy Novum 197 zł a w zwykłej małej aptece u mnie w mieście jest za 150 zł niespełna tylko że trzeba na zamówienie :-)

@dzoasia nie mogę dogrzebac się starych Twoich wpisów. Wiem ze to nie miły temat i nie chcesz do tego wracać ale przepraszam muszę zapytać. Lekarz kazał dzisiaj bete zrobić więc zrobiłam było 740a a jest tylko 1750 , taki przyrost mały ale rośnie...Tak mi powiedział lekarz i kazał czekać do środy na usg bo wtedy już będzie widać czy bije serce i czy jest zarodek itp. Jak u Ciebie były te przyrosty, chyba dużo większe? tez musialas czekac ? Podejrzewam że będzie puste jajo plodowe, bo jeszcze takich cudów to nie widziałam aby przy takiej becie była zdrowa ciąża. Proszę o szczerość...nie pocieszenie

@misis188 wiem ze o tym pisalas. Dlaczego u nas w klinice nie karza badac przy okazji bhcg progesteronu? Skad mam wiedziec czy mam jego dobry poziom? Boje sie ze ten dowcipny mi sie srednio wchlania i bede go miala za malo... a zadnego innego mi nie przepisal...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bo ten dowcipny nie wychodzi w badaniach. Masz 3x2 lutinys oraz 3x1 duphaston prawda? Progesteron jest raz wysoki raz niski wiec jego wyniki nie sa wiarygodne

reklama
Do góry