reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale to po 72 godzinach. Nie wzrosła nawet dwukrotnie.

Kochana wtul sie mocno w corcie i podziekuj za to ze ja masz, ciezko jest to zrozumiec jak to jest ze mamy jedno cudo a drugiego nie mozemy przygarnac. Ja podziwiam dziewczyny walczace o to jedno jedyne mimo porazek, nje wiem czy mialabym sile sie podniesc z porazki gdyby nie moj skarb.

Beta nadal pokazuje ciaze, moze daj jej jeszcze kilka dni moze sie rozkreci! Rozne cuda z tymi betami widzielismy! Ja tez czekam na cud, nadzieja umiera ostatnia. Jestem z Toba calym sercem!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwonili z labu. Z tych dwoch zarodkow, ktore zostawili do stadium blastocysty jeden bedzie nia prawdopodobnie jutro, a jeden niestety zostal przy podziale na 8 komórek i dalej nie idzie. Wiec pani powiedziala ze na niego raczej juz nie licza no ale daja mu szanse jeszcze.
Takze mam zamrozone dwa 8A i czekamy do jutra na dalszy rozwoj wydarzen.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Masz mrozaczki więc super. Obyś jeszcze jutro otrzymała kolejną dobrą informację :)

Rozmawialam z lekarzem (a raczej jego asystentka bo on nie raczyl podniesc sluchawki [emoji51])! A wiec jutro beta znow i zobaczymy co dalej, poki co czekac. A wiec lezez chociaz oczywiscie nie powiedzial ze mam lezec ale powiedzialam ze jestem w domu i leze. Jutro bedzie wyczekiwanie do poznego wieczora i wtedy sie okaze. Jak beta spadnie to raczej slabo a jak wzrosnie to chyba dalej trzeba czekac.

Jak tylko to ogarne to bede zmieniac lekarza bo mnie denerwuje jego podejscie, ale teraz nie mam sily na to! Musze to najgorsze przetrzymac!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

To czekanie będzie Ci się niestety teraz dłużyło... Oby wynik jutrzejszej bety nie pozostawił wątpliwości, że wszystko idzie w dobrym kierunku.

Dziękuję Dziewczyny,
mam wspaniałą 7 letnią córkę i w obliczu obecnych problemów muszę uznać, że jest również naturalnym cudem. Któraś to napisała i podpisuję się pod tym obiema rękami, że niewyobrażalne jest dla mnie teraz, że można zajść w ciążę naturalnie. A zarazem jest to bardzo piękne. Nie mam się nawet komu pożalić, bo nikt nie jest w stanie tego zrozumieć. Nie mam w najbliższym otoczeniu osób, które mają podobny problem.
Kochana wiem co czujesz... nawet dzieci mamy w podobnym wieku :) nikt nie potrafi zrozumieć tego co czujemy...Tylko my same i my tutaj. Mój mąż dziwi się ze pisze na forum ale tutaj naprawdę mam dużo wsparcia i siły a przede wszystkim zrozumienia.
Słabe te Twoje wyniki...niby coś różnie ale malutko. Wygląda to na podobną sytuację co u iwo333 o ile dobrze pamiętam.
Sama nie wiem :(

reklama
Do góry