@dzoasia ja w cuda nie wierzę, zgadza się dziś 7 tydzień to już serce powinnam wiedzieć. Za to widziałam dwa torbiele. Za tydzień się kładę do szpitala i niech to się wszystko skończy.Smutno... ale to juz raczej nie ma szans... w szpitalu tak czy inaczej zrobia usg rzed zabiegiem. Na tym etapie nawet jakbys miala cos pokićkane z beta to powinien byc widoczny pecherzyk z zarodkiem i serduszkiem. Trzymaj sie :*
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Bardzo ładna beta!!! U mnie w 13dpt dwóch blastek beta była 1306 [emoji4]Dziewczyny 11 dpt dwoch blastek!! Beta 777 :-))) to chyba nieźle,co??;-)
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Ale to noe teraz. Moja mama o niej mowila i jakis artykuł byl jej w jakiejs gazecie ciazowej. W internecie jest bardzo malo. Nawet na znanym lekarzu jej nie maA gdzie o niej czytalas? Bo mi padl komp i na tel tak srednio mi sie "pracuje" i nie moge znalezc opinii itp... daj linka!
dżoasia
Kochana ty milas 2 dziecki, tu wszystko jest mozliwe jeszcze. Trzeba czasu...do tej pory rosl mi kolo 115%, teraz rzeczywiscie pokazuje mniejszy przyrost ale nadal ponad norme ... jeny siwych wlosow dostane!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
do tej pory rosl mi kolo 115%, teraz rzeczywiscie pokazuje mniejszy przyrost ale nadal ponad norme ... jeny siwych wlosow dostane!!!
Najważniejsze że nadal ponad normę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Ehh... moze jeszcze jest nadzieja...@dzoasia ja w cuda nie wierzę, zgadza się dziś 7 tydzień to już serce powinnam wiedzieć. Za to widziałam dwa torbiele. Za tydzień się kładę do szpitala i niech to się wszystko skończy.
dżoasia
No wlasnie... ale skoro tak mowisz to moze jest dla mnie nadzieja na jednoznaczną diagnozęAle to noe teraz. Moja mama o niej mowila i jakis artykuł byl jej w jakiejs gazecie ciazowej. W internecie jest bardzo malo. Nawet na znanym lekarzu jej nie ma
walczaca o szczescie
Serio?? No to cudnie!!
A jak u Was samopoczucie?? Cos mi sie wydaje ze u Was to już tuż,tuż...??;-) Moze Mikołajki?? ;-D
A jak u Was samopoczucie?? Cos mi sie wydaje ze u Was to już tuż,tuż...??;-) Moze Mikołajki?? ;-D
Bardzo ładna beta!!! U mnie w 13dpt dwóch blastek beta była 1306 [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
@walczaca o szczescie a co twoja mama mowila o niej? Wszelkie info mile widziane!
reklama
hope322
Pieknie!! Szczesliwe 7 i to az trzy razy!! Gratulacje kochanaDziewczyny 11 dpt dwoch blastek!! Beta 777 :-))) to chyba nieźle,co??;-)
Podziel się: