Aduś i Zosia_K nie poddawajcie się kochane, każda z nas ma lub miała podobne myśli. Ja mieszkałam na osiedlu, gdzie wszyscy mieli dzieci,a po ulicy przechadzały się kobiety w ciąży. Moja koleżanka, która nie mogła długo zajść i w końcu zaszła miała o czym z nimi rozmawiać a ja stałam jak piąte koło u wozu,bo nie miałam nic do powiedzenia...siedziało mi tylko w głowie to,jak bardzo jestem beznadziejna i gorsza od innych a wiele osób pytało mnie jeszcze a wy kiedy?a co tam słychać?i wyluzuj się...za bardzo chcesz itd... do tego stopnia mnie to męczyło,że wyprowadziliśmy się do normalnego bloku, tu jestem anonimowa. Wiem jakie to uczucie, kiedy ktoś ma małego dzidziusia i chciało by sie cieszyć jego szczęściem,ale nie można. Teraz sama sie wstydzę swojej ciąży,bo wydaje mi się,że jak będę coś opowiadać czy pokazywać zdjęcia,to mogę zranić innych. Wy też będziecie na 100% w ciąży i wasze lęki nie znikną,bo teraz będziecie się marwtiły o dzieciątka,ale to już inne zmartwienia a my tu będziemy was wspierać!
Miliaa Yupi Yupi!!! @ przyszła w terminie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
super wieści czyli ten miesiąc należy do Ciebie kochana!!Co do moich włosów...to nie wiem,czemu dałam się namówić na położenie ciemnej farby na całości-zakręciła mnie fryzjerka,że to bezpieczniejsze w ciąży. Nie mogę teraz się do siebie przyzwyczaić, blada jestem jak nie wiem co!!
Lazaya teraz to już nie rozmyślaj o tym jak silne są Twoje zarodki, są na tyle silne by z Tobą zostać, tam masz idealne warunki,żeby je odźywiać i żeby poczuły POWERA. Zachowaj spokój i rozpieszczaj sie przez te 2 tyg. oczekiwania
Kate wg mnie przyrost jest dobry, zobaczysz w piątek,że beta ładnie skoczy do góry!
Madzialenak puki beta jest w normie z tabelki to trzeba wierzyć,że zaczyna się dopiero rozkręcać, życzę Ci tego z całego serducha,żeby przy następnym pomiarze było już duużo więcej i żebyś mogła być spokojna.
Igiełka to plamienie u koleżanki to może niedobór progesteronu albo przypadałaby jej jakoś niedługo @? Skoro na USG wszystko dobrze, beta ładna wysoka to nie ma się czym martwić!
Madmax cholerka ja to bym na Twoim miejscu jednak położyła się w szpitalu, cały czas będzie ktos nad Tobą tam czuwał, z tego co piszesz to wygląda to wszystko groźnie:-(
Marcikuk pojechałam sobie do fryzjera i bliśmy z M na kolacji,bo już tak długo siedziałam w domu,że musiałam odreagować,ale nie martw się kochana nie zamierzam jeszcze jakoś bardzo szaleć...jak tam Twoje ciśnienie?
Hope,Roxi,Agapl,Masia i wszystkie dziewczynki które już zaczynają lub niebawem zaczną procedurę, jestem z Wami i wspieram swoimi myślami, wierzę,że każdej z Wam tym razem się uda!!
Dziewczyny nie wiecie,co z
Agavvą i Joweg?