reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kochani zgłosilismy sprawe do uwagi poki co cisza ..znajomy zadzwonił do RTL i Bildung gazety w niemczech maja sie zastanowic i oddzwonic.. zobaczymy.. ale jestesmy w czarnej rozpaczy bo stan Damuana sie pogarsza.. :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a nie możecie zamówić tego leku chociaż na miesięczną kurację? Przez ten czas resztę kasy by się uzbierało bo zbiórka cały czas idzie do przodu, a Damian już by mógł walczyć z dziadem.

reklama
@dami widzę, że już prawie 44 tysiące są zebrane. :) dosyć szybko to nawet idzie.
Powodzenia :*
no bardzo szybko szło a od wczoraj sie troche wlecze.. rozmawialismy z lekarzami dali nam tydzien... nie wiem jakto ogarniemy.. nawet nie mam sie juz gdzie zapożyczyc ... dziekuje wam kchane o udostepnianie i rozsyłanie infirmacji :)

Kochana a nie możecie zamówić tego leku chociaż na miesięczną kurację? Przez ten czas resztę kasy by się uzbierało bo zbiórka cały czas idzie do przodu, a Damian już by mógł walczyć z dziadem.

to samo sie Asi pytalam ... ale to pierdzielona polityka i chca trzech miesiecy aby zaczac!!! Ciezko uwierzyc!! a czas ucieka ktory niestety w tym momencie dziala przeciwko [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zylwia odpoczywaj po punkcji i nie martw się swoje już zrobiłaś:) a na resztę nie masz wpływu. Osobiście mam złe doświadczenie z hodowlą do 5 doby ale to pewnie embriolog ma doświadczenie i widzi jakie są szanse. Asiu i Dami myślę o Was często i mam nadzieję,że chociaż te pieniądze będą w stanie Wam pomóc. Pozdrawiam Was i ściskam mocno.
dziekujemy.. no powiem szczerze ze pomoga napewno ...jesli zaczniemy leczenie napewno wszystko bedziemy dokumentowac zdjeciami.. poki co zbieramy i rozsyłamy gdzie sie da.. celebryci i tv w polsce milcza...

@asinka89 @dami jak sie czujecie? Goraczka juz mniejsza? Macie wyniki przeswietlenia? Mam nadzieje, ze potrzeba kwota szybko sie zbierze i ruszycie z leczeniem. Sciskam Was mocno! [emoji173]️
dami nie czuje sie najlepiej watroba jest napuchnieta cały brzuch go boli lekarze podaja leki na goraczke i antybiotyk o szerokim spectrum.. nadal nie wiadomo co mu jest... nie mam juz siły do tego szpitala...mnie wczoraj wzieła grypa wiec zostałam w domu naszpikowałam sie wszystkim i dzis zdrowa.. zaraz jade na rozmowe z psychologiem a potem do Damiana .. co ja moge jeszcze zrobic nie wiem :(

reklama
Czesc mnie jeszcze na pewno pamięta :)
Daje znac ze urodzilam wczoraj po 22 przez cc. O 20 odeszly mi wody, a ze dziecko ulozone bylo tyleczkiem to cieli od razu.
Żywia jest zdrowa, ma 2880g i 51 cm. Nie mam zdjec niestety.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Magda. Piękny czas dla Was. Ściskam mocno.

Do góry