reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hope71 fajnie ze znowu jesteś. Nigdy nie miałam szansy na crio wiec tu nie pomogę.

Widzę ze na lipiec- sierpień szykuje nam sie mocna grupa dziewczyn podchodzacych do crio. Już trzymam za Was kciuki

Igielka dobrze ze u koleżanki lepiej - oby tak dalej... ale bardzo mi przykro, ze Twoja córeczka tak choruje. Mocno wierze w jej szybki powrót do zdrowia i przesyłam Wam masę pozytywnych i zdrowych fluidow.

KrolowaFal - hahah napewno mine mialas super, oni tez. U nas sam emek sie wpedza w krepujace sytuacje, jak wrocil juz z pokoiku ze sloiczkiem to po chwili przyszedl pan dokttoe po odbior a emek do niego bezczelnie sie spytal czy to wystarczy. Doktor sie spojrzal to n\ mnie to na niego po czym odpowiedzial ze sie zobaczy.
Igielka -
dobrze ze przyjaciolka juz nie plami, co do coreczki do zdrowka zycze
Gienus - nie szalej ledwo lekarz pozwolil ci wstac ty juz do fryzjera biegiem??? :-D Ja ostatnio wpadlam na pomusl ze sama sobie obetne grzywke, emek sie ze mnie nabija teraz (troche krotka) ale co tam odrosnie ;-) A co do twoich serduszek to przepraszm cie bardzo ale maz juz swoje dwa w brzuszku wiec na nas juz miejsca nie ma. Mozemy byc twoimi gwiazdeczkami.
Hope - ja podchodzilam do crio ale nie na naturalnym, bralam natomiast tez progynove.

gienius...no to zadbaj teraz o siebie, nalezy ci sie!! ale jak wrocisz to pokaz maluszka, ja juz widzialam na innym forum, wiec chwal nam sie tu wszem i wobec!!! piekny maluszek, to ta dziewczynka?

kate...daj znac co i jak!! trzymam i nie puszczam &&&

no ja dzis mam @, rozkreca sie jednak...juz umowilam sie na wizyte, wiec cos blizej bede wiedziala 10 lipca, umowilam sie do dr Lewickiej...

miliaa - ciesze sie ze @ przyszla, gratuluje teraz juz wszytsko potoczy sie zgodnie z planem
gienus - jak to tak na innym forum zdjecia maluszkow pokazalas a nam nie??? :no::no::no: nie ladnie pochwal no sie dzieciami

Kate kurcze nie wiem, mam nadzeję że jest ok, mi sie wydaje trochę niska, ale nie jestem ekspertem, mi w klinice mówili że po 48 godzinach powinna być podwojona...:sorry2: Ale wiem że czasem na poczatku nie rośnie zbyt szybko, a dzidzia ma się całkiem dobrze:tak: kiedy masz następną betkę??
milia do mnie tez dziś zawitała @ ucieszyłam się jak niewiem, tak na nią czekałam:-D Oczywiscie od razu zadzwoniłam do klinki żeby umówić się na wizyte-w końcu! I w poniedziałek o 11:30 jadę dowiedziec co dalej i kiedy crio, i czy będzie na naturalnym czy stymulowanym...:-)
Widzę że jest nas trochę na lipiec-sierpiej, fajnie, bedzie sie działo:tak:

reklama
hej Dziewczyny

odebrałam wyniki HCG, wynik nie napawa optymizmem 11 dpt 2 dniowych zarodków - 8,27 U/l na wyniku jest napisane 5,8-71,2 (3 tydzień ciąży), mam zrobić kolejne badanie za 2 dni :no:

kate gratuluje Tobie :-), powiedz w jakich jednostkach miałaś wynik bo ja U/l

Dziewczyny co sądzicie o moim wyniku?

Do góry