a skad wiesz? moze Ci to lekarz zaleci? Jak otoczka jest gruba to wtedy to zalecaja ale nie wiem czy w kazdej kliniceto nie będę tego miała kochana styczeń walczymy
reklama
Tulę mocno..Zrobilam dzis test z sikacza i wyszedl negatywny, wiec cudu nie bedzie. W starym zwyczaju w ciagu 2godzin od testu przyszla @. Troche Dobrze bo bylam juz zmeczona tym czekaniem.ale nie spodziewam, ze tak bardzo emocjonalnie mnie to zdoluje.myslalam,ze najgorsza byla wiadomosc o spadajacej becie. Jednak gorsze niz uslyszec taka wiadomosc jest to poczuc.niestety.
Jeszcze nie ustaliłama kiedy masz wizyte teraz?
Nie ma na jutro nikogo w kalendarzu. Ktoś? Coś ?
Ja leżę i pachnę ale tego chyba nie trzeba wpisywać
gooossia17
Fanka BB :)
Bardzo dobrze!!! Gratuluje!Dziewczyny, mam wynik drugiej bety! 13 dpt - 349 (dwa dni temu było 129)! Progesteron - 91,80. Z tym progesteronem to dobrze?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
misis188
Zapytaj czy Ci da nr telefonu. Mi dal jak konczyl wspolprace z ProvitaNo ja na zly humor tez trafilam kiedys i wiem ze trzeba pytac.
Rozumiem ze o kontakt trzeba poprosic? Bo ja z nim w kontakcie nie jestem a w sumie czulabym sie bezpieczniej po punkcji...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Dziewczyny mam pytanie. W styczniu lub lutym bede podchodzic do piątej procedury i zastabawiam się już teraz nad zarodkami. Zawsze mialam trabsfer w 3 dobie, nigdy nie mialam blastocysty. Jak waszym zdaniem jest lepiej. Hodować zarodki czy wczesniej transferowac
reklama
dżoasia
Jesli tyle razy nie wyszlo i ty jestes poobstawiana lekami to ja bym prosila o hodowle do 5tej doby. Zostają same silacze i jest mniejsze ryzyko kolejnej porazki. Oczywiscie gwarancji, ze się uda nie ma,ale to wiesz. Dawaj na styczen, jak polowa forumDziewczyny mam pytanie. W styczniu lub lutym bede podchodzic do piątej procedury i zastabawiam się już teraz nad zarodkami. Zawsze mialam trabsfer w 3 dobie, nigdy nie mialam blastocysty. Jak waszym zdaniem jest lepiej. Hodować zarodki czy wczesniej transferowac
Podziel się: