Dziękuję. Uspokoiłaś mnie.Robil podgląd a mierzyl pozniej, zazwyczaj na ostatniej wizycie przed punkcja. Nic sie nie martw bo to na prawde dobry specjalista
Dziś nawet był na tyle wylewny, że się uśmiechnął i powiedział "wszystko będzie dobrze"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Uspokoiłaś mnie.Robil podgląd a mierzyl pozniej, zazwyczaj na ostatniej wizycie przed punkcja. Nic sie nie martw bo to na prawde dobry specjalista
Kurcze przykro mi, trzymam cały czas kciuki za Was i wierze ze Dami i Ty jeszcze będziecie cieszyc się dzieciątkiem, nie poddawajcie się, walczcie dalejkochane nie udało sie beta 0 załamka ... stwierdziliśmy z mezem ze zrobimy sobie przerwe... oboje sie rozczarowaliśmy
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To musial miec dobry humor ja chyba tylko 2 razy trafilam na jego zly humor. On jest malomowny ale zawsze odpowie na zadane pytanie, nie zbedzie pacjentki. Ja mu ufam jak zadnemu lekarzowi wczesniej a kilku ich bylo. Czasem wizyta trwa 5 minut a niejednokrotnie 40 i jeszcze zawsze mogę sie z nim telefonicznie skontaktowaćDziękuję. Uspokoiłaś mnie.
Dziś nawet był na tyle wylewny, że się uśmiechnął i powiedział "wszystko będzie dobrze"
No ja na zly humor tez trafilam kiedys i wiem ze trzeba pytac.To musial miec dobry humor ja chyba tylko 2 razy trafilam na jego zly humor. On jest malomowny ale zawsze odpowie na zadane pytanie, nie zbedzie pacjentki. Ja mu ufam jak zadnemu lekarzowi wczesniej a kilku ich bylo. Czasem wizyta trwa 5 minut a niejednokrotnie 40 i jeszcze zawsze mogę sie z nim telefonicznie skontaktować
super dziekujemy my tez wysyłamy wiadomosci przez Istagram ..az biedny sie zawiesił mam nadzieje ze udostepniaKochane i @dami wysłałam kilku osobom publicznym link do zbiórki dla Damiego. Jak na razie udostępnił Artur Gadowski na swoim profilu, ale siedzę i wysyłam dalej do kogo się da Mam nadzieję, że chociaż w ten sposób pomogę w tej nierównej walce!!
no narazie niestety odpuszczamyKurcze przykro mi, trzymam cały czas kciuki za Was i wierze ze Dami i Ty jeszcze będziecie cieszyc się dzieciątkiem, nie poddawajcie się, walczcie dalej
to nie będę tego miała kochana styczeń walczymynacinanie otoczki zarodka, tak, żeby miał łatwiej się wydostać
Gratuluję [emoji5]Dziewczyny, mam wynik drugiej bety! 13 dpt - 349 (dwa dni temu było 129)! Progesteron - 91,80. Z tym progesteronem to dobrze?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
zależy też jakie jednostki, bo laboratoria różnie podają - to się jakoś przelicza, ale w jednych jak i drugich wyszedł dobryDziewczyny, mam wynik drugiej bety! 13 dpt - 349 (dwa dni temu było 129)! Progesteron - 91,80. Z tym progesteronem to dobrze?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom