reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia dzieki za odpowiedz. Dopiero teraz zauwazylam jak ktos jak ja @gosia321 zacytowala. Mam nadzieje ze beda piekne tak jak Twoje w takim razie. Ze wstepnych ustalen punkcje mialabym w 19-20 dniu stymulacji.

@misis188 czy u Ciebie dr G tez nie mierzyl pecherzykow?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kochane i @dami wysłałam kilku osobom publicznym link do zbiórki dla Damiego. Jak na razie udostępnił Artur Gadowski na swoim profilu, ale siedzę i wysyłam dalej do kogo się da :) Mam nadzieję, że chociaż w ten sposób pomogę w tej nierównej walce!!
Artur Gadowski. Uwielbiam chlopa. Fanka IRY od podstawowki. Dobrze ze ma dobre serce bo bym go przestala lubic.

@dżoasia dzieki za odpowiedz. Dopiero teraz zauwazylam jak ktos jak ja @gosia321 zacytowala. Mam nadzieje ze beda piekne tak jak Twoje w takim razie. Ze wstepnych ustalen punkcje mialabym w 19-20 dniu stymulacji.

@gosia321 czy u Ciebie dr G tez nie mierzyl pecherzykow?

Gosia z innej kliniki ;)
od G jest np @misis188 i @Sylvia00 - tylko nie wiem czy Sylvia już się stymuluje :)

hehe ja zamierzam brać bliźniaki to i we wrześniu w moją rocznicę mogę się drzeć w niebogłosy :D
jeśli byś miała AH to są jeszcze mniejsze szanse na 2 z jednego bo zarodek ma łatwiej się wydostać z otoczki:)
Kochana a te AH to co to takiego ja moge sie też drzec może w urodziny mamuśki hehe :)

@misis188 czy u Ciebie dr G tez nie mierzyl pecherzykow?

Robil podgląd a mierzyl pozniej, zazwyczaj na ostatniej wizycie przed punkcja. Nic sie nie martw bo to na prawde dobry specjalista

reklama
A ile to trwało? Bo nie ukrywam jestem już tym wszystkim zmęczona. Objawy mam jak przy ciąży, mdłości i ciągle mi słabo.
Pisała już że 1,5 miesiąca wzrastala i potem około 2 miesięcy spadała, aee u mnie nie było skoków że spadla potem wzrosła, u mnie po prostu rosła pomalutku i potem spadała pomalutku.niestety lub stety in vitro uczy cierpliwości, najgorsze to czekanie, ale nie da się nic zrobić

Do góry