reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosia, scratching byl na poczatku listopada mniej wiecej w polowie cyklu. W tym tyklu jestem na antykoncepcji, kilka dni temu odstawilam i dzisiaj mam termin aby ustalic co i jak z transferem. Lekarz wstepnie mowil podczas scratchingu, ze transfer bedzie w Grudniu, czyli jeden cykl po scratchingu.
Czyli idealnie :) trzymam kciuki aby się udało

ja ogolnie na odwrot, tylko maly problem ze usypiam z synkiem, w sumie ja przed nim a potem sie budze kolo 11 wieczorem i nie moge zasnac.
Ja za to mam stracha do toalety chodzic, ciagle mam wrazenie ze troche mokrawo ale to przez te tabletki dopochwowo. Boje sie ze krew zobacze i jakos mnie to stresuje !!!

A w ogole jak sie czujecie? Bo ja caly dzien prawie nic nie czuje ale wtedy jestem w pracy i moze po prostu nie zwraxam na to uwagi a wieczorem i rano to ciagnie mnie na maxa w podbrzuszu, nie jest to bolace. Bardziej powiedzialabym laskoczace, macie jakies objawy? Ja dzisiaj jestem 10dpt.

Zapomnialam dodac ze sie mega mecze, dwa pietra w gore a ja zdycham, nie mowiac o malym podejsciu w gorke do pociagu co normalnie bylo latwiutkie!!! tez tak macie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem 8dpt i w sumie to ból jak na @ miałam 5 i 6dpt. Oprócz tego bulgocze mi w brzuchu, wieczorami mam mega wzdęcia i jak tylko coś zjem (a głodna w ogóle nie jestem) to od razu mi się odbija. Ale nie wiem czy to nie początek jakiegoś wirusa (mam nadzieję że nie), bo podobno teraz panuje.

ja ogolnie na odwrot, tylko maly problem ze usypiam z synkiem, w sumie ja przed nim a potem sie budze kolo 11 wieczorem i nie moge zasnac.
Ja za to mam stracha do toalety chodzic, ciagle mam wrazenie ze troche mokrawo ale to przez te tabletki dopochwowo. Boje sie ze krew zobacze i jakos mnie to stresuje !!!

A w ogole jak sie czujecie? Bo ja caly dzien prawie nic nie czuje ale wtedy jestem w pracy i moze po prostu nie zwraxam na to uwagi a wieczorem i rano to ciagnie mnie na maxa w podbrzuszu, nie jest to bolace. Bardziej powiedzialabym laskoczace, macie jakies objawy? Ja dzisiaj jestem 10dpt.

Zapomnialam dodac ze sie mega mecze, dwa pietra w gore a ja zdycham, nie mowiac o malym podejsciu w gorke do pociagu co normalnie bylo latwiutkie!!! tez tak macie?

Mnie bolą strasznie piersi a sutkami mogłabym szkło ciąć hahah.. poza tym brzuch czasami pobolewa, jajniki kluja, do toalety latam po każdej szklance napoju:/ i apetyt mam bardzo duży.
Też jestem 10dpt i nie wiem czy to objawy ciąży czy moje wymyślone:(

Ja jestem 8dpt i w sumie to ból jak na @ miałam 5 i 6dpt. Oprócz tego bulgocze mi w brzuchu, wieczorami mam mega wzdęcia i jak tylko coś zjem (a głodna w ogóle nie jestem) to od razu mi się odbija. Ale nie wiem czy to nie początek jakiegoś wirusa (mam nadzieję że nie), bo podobno teraz panuje.
Kochana a powiedz z ciekawosci pytam jest z 1 wizyta w Twojej klinice. Spedzilam tam troche czasu i mnie ciekawi kiedy proponuja wizyte. W mojej obecnej klinice 25dpt co uwazam jest slabe ze wzgl.na moja psychike[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Zadyszke też łapie i się zastanawiałam czemu[emoji6] a objawów praktycznie żadnych prócz tego że pod koniec pracy czuje w krzyżu tak jak przed @ no i ciągnie mnie do wyrka cały czas gdzie ja raczej z tych co to nigdy drzemek w ciągu dnia nie robiłam [emoji4]

reklama
Zadyszke też łapie i się zastanawiałam czemu[emoji6] a objawów praktycznie żadnych prócz tego że pod koniec pracy czuje w krzyżu tak jak przed @ no i ciągnie mnie do wyrka cały czas gdzie ja raczej z tych co to nigdy drzemek w ciągu dnia nie robiłam [emoji4]
Ja po pozytywnej becie tez szybko zadyszkę łapałam. Podejrzewam, ze to może mieć związek z lekami, które przyjmujemy. Teraz jest zdecydowanie lepiej :)

Do góry