reklama
Ja dzis tez od 6 nie spie.A dopiero udalo mi sie wygramolic do labo. Czuje sie jak bym cala noc pila[emoji4] i jeszcze nie wytrzezwiala.Tak mi sie w bance kreci[emoji5]Ja też cierpię na bezsenności, budzę się po 5 i koniec ze spaniem...
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Fanka BB :)
Zazdraszczam Wam tej bezsennosci! ja sie lubiłam budzić i głaskac po brzuchu a potem czytalam ksiazki po nocach a w dzien spalam mam nadzieje ze juz niedlugo znow tak bedzie!Ja też cierpię na bezsenności, budzę się po 5 i koniec ze spaniem...
gooossia17
Czyli idealnie trzymam kciuki aby się udałoGosia, scratching byl na poczatku listopada mniej wiecej w polowie cyklu. W tym tyklu jestem na antykoncepcji, kilka dni temu odstawilam i dzisiaj mam termin aby ustalic co i jak z transferem. Lekarz wstepnie mowil podczas scratchingu, ze transfer bedzie w Grudniu, czyli jeden cykl po scratchingu.
Oczekiwanie2017
ja ogolnie na odwrot, tylko maly problem ze usypiam z synkiem, w sumie ja przed nim a potem sie budze kolo 11 wieczorem i nie moge zasnac.
Ja za to mam stracha do toalety chodzic, ciagle mam wrazenie ze troche mokrawo ale to przez te tabletki dopochwowo. Boje sie ze krew zobacze i jakos mnie to stresuje !!!
A w ogole jak sie czujecie? Bo ja caly dzien prawie nic nie czuje ale wtedy jestem w pracy i moze po prostu nie zwraxam na to uwagi a wieczorem i rano to ciagnie mnie na maxa w podbrzuszu, nie jest to bolace. Bardziej powiedzialabym laskoczace, macie jakies objawy? Ja dzisiaj jestem 10dpt.
Zapomnialam dodac ze sie mega mecze, dwa pietra w gore a ja zdycham, nie mowiac o malym podejsciu w gorke do pociagu co normalnie bylo latwiutkie!!! tez tak macie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem 8dpt i w sumie to ból jak na @ miałam 5 i 6dpt. Oprócz tego bulgocze mi w brzuchu, wieczorami mam mega wzdęcia i jak tylko coś zjem (a głodna w ogóle nie jestem) to od razu mi się odbija. Ale nie wiem czy to nie początek jakiegoś wirusa (mam nadzieję że nie), bo podobno teraz panuje.
Weronika63
Mnie bolą strasznie piersi a sutkami mogłabym szkło ciąć hahah.. poza tym brzuch czasami pobolewa, jajniki kluja, do toalety latam po każdej szklance napoju:/ i apetyt mam bardzo duży.ja ogolnie na odwrot, tylko maly problem ze usypiam z synkiem, w sumie ja przed nim a potem sie budze kolo 11 wieczorem i nie moge zasnac.
Ja za to mam stracha do toalety chodzic, ciagle mam wrazenie ze troche mokrawo ale to przez te tabletki dopochwowo. Boje sie ze krew zobacze i jakos mnie to stresuje !!!
A w ogole jak sie czujecie? Bo ja caly dzien prawie nic nie czuje ale wtedy jestem w pracy i moze po prostu nie zwraxam na to uwagi a wieczorem i rano to ciagnie mnie na maxa w podbrzuszu, nie jest to bolace. Bardziej powiedzialabym laskoczace, macie jakies objawy? Ja dzisiaj jestem 10dpt.
Zapomnialam dodac ze sie mega mecze, dwa pietra w gore a ja zdycham, nie mowiac o malym podejsciu w gorke do pociagu co normalnie bylo latwiutkie!!! tez tak macie?
Też jestem 10dpt i nie wiem czy to objawy ciąży czy moje wymyślone
Kochana a powiedz z ciekawosci pytam jest z 1 wizyta w Twojej klinice. Spedzilam tam troche czasu i mnie ciekawi kiedy proponuja wizyte. W mojej obecnej klinice 25dpt co uwazam jest slabe ze wzgl.na moja psychike[emoji16]Ja jestem 8dpt i w sumie to ból jak na @ miałam 5 i 6dpt. Oprócz tego bulgocze mi w brzuchu, wieczorami mam mega wzdęcia i jak tylko coś zjem (a głodna w ogóle nie jestem) to od razu mi się odbija. Ale nie wiem czy to nie początek jakiegoś wirusa (mam nadzieję że nie), bo podobno teraz panuje.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Przylaczam sie do zyczen. Trzymam za wszystkie kciuki@asinka89 bety aż do nieba
@Oczekiwanie2017 @anett96 @HopeFul87 pięknych przyrostow
@Iskra_82 przytul mocno kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
@Kurcia pięknych jajek ale sądzę że przy takim nicku to żaden problem
Mocno trzymam kciuki za Was wszystkie niech dzisiejszy dzień przyniesie same dobre wiadomości
Miłego dnia moje drogie Panie i oczywiście @dami
Raspberry88
Zadyszke też łapie i się zastanawiałam czemu[emoji6] a objawów praktycznie żadnych prócz tego że pod koniec pracy czuje w krzyżu tak jak przed @ no i ciągnie mnie do wyrka cały czas gdzie ja raczej z tych co to nigdy drzemek w ciągu dnia nie robiłam [emoji4]ja ogolnie na odwrot, tylko maly problem ze usypiam z synkiem, w sumie ja przed nim a potem sie budze kolo 11 wieczorem i nie moge zasnac.
reklama
gooossia17
Ja po pozytywnej becie tez szybko zadyszkę łapałam. Podejrzewam, ze to może mieć związek z lekami, które przyjmujemy. Teraz jest zdecydowanie lepiejZadyszke też łapie i się zastanawiałam czemu[emoji6] a objawów praktycznie żadnych prócz tego że pod koniec pracy czuje w krzyżu tak jak przed @ no i ciągnie mnie do wyrka cały czas gdzie ja raczej z tych co to nigdy drzemek w ciągu dnia nie robiłam [emoji4]
Podziel się: