Magdusia 31
Fanka BB :)
KrolowaFal ja też zaczynałam u swojego gina w Radomiu, który współpracuje z Novum-u niego porobiłam wszystkie badania, zaczęłam wyciszenie i dopiero pojechałam do W-awy po leki do stymulacji.Fajnie,że jesteś optymistką i że mąż godzi się na wszystko-niestety nie wiem nic na temat wpływu boleriozy na plemniczki.
Jesli chodzi o procedurę, to są dwa protokoły długi i krótki.
Ja miałam długi więc przybliże Ci jak to u mnie wyglądało.
Po zrobieniu wszystkich badań, wymazów zaczęłam brać tabl.antykonc.od 1d.c -od 21dc.zaczęłam zastrzyki na wyciszenie przysadki i czekałam na okres-jak się pojawił, to umówiłam się do kliniki w 8d.c na USG i dostałam zastrzyki do stymulacji-w moim przypadku doszły 2 zastrzyki-w 15dc.miałam kolejne podglądanie i okazało sie ,że bardzo dobrze zareagowałam na stymulację i w 18d.c miałam już punkcję,a transfer za 3 dni-czyli ja byłam w klinice 4 razy(łącznie z punkcją i transferem) no i do tego wcześniejsze wizyty u gina, który mnie przygotowywał.
Na pewno dziewczyny,które miały krótki protokół opiszą Ci jak to wygląda.
Jesli chodzi o procedurę, to są dwa protokoły długi i krótki.
Ja miałam długi więc przybliże Ci jak to u mnie wyglądało.
Po zrobieniu wszystkich badań, wymazów zaczęłam brać tabl.antykonc.od 1d.c -od 21dc.zaczęłam zastrzyki na wyciszenie przysadki i czekałam na okres-jak się pojawił, to umówiłam się do kliniki w 8d.c na USG i dostałam zastrzyki do stymulacji-w moim przypadku doszły 2 zastrzyki-w 15dc.miałam kolejne podglądanie i okazało sie ,że bardzo dobrze zareagowałam na stymulację i w 18d.c miałam już punkcję,a transfer za 3 dni-czyli ja byłam w klinice 4 razy(łącznie z punkcją i transferem) no i do tego wcześniejsze wizyty u gina, który mnie przygotowywał.
Na pewno dziewczyny,które miały krótki protokół opiszą Ci jak to wygląda.