My bylismy tak uradowani z pozytywnego sikacza ze bylismy 1,5h przed otwarciem kliniki jak byl dzien na testowanie beta.@Oczekiwanie2017 Ty na L4 czy śmigasz do pracy?
Czyli obie jutro betujemy.Ja chyba juz o 7 pobiegne do labo![]()
reklama
Raspberry88
Fanka BB :)
Powiedzcie dziewczyny, czy acard brać po pozytywnej becie? Mój Dr jest dość skapy w słowach a już tyle maili z pytaniami różnymi mu wysyłałam że teraz aż się boję zapytać [emoji6][emoji39]
dżoasia
bierzPowiedzcie dziewczyny, czy acard brać po pozytywnej becie? Mój Dr jest dość skapy w słowach a już tyle maili z pytaniami różnymi mu wysyłałam że teraz aż się boję zapytać [emoji6][emoji39]
Raspberry88
Ciekawe... Ja nic nie słyszałam Ogólnie trzeba uważać na rozniste zioła.Dziewczyny a co sadzicie o hibiskusie? Przeczytalam gdzies ze nie jest to dobre dla ciazy i nagle okazalo sie ze praktycznie we wszytkich herbatach jest hibiskus!
HopeFul87
Tak mnie tym postem zachecilas ze postanowilam po przyjsciu z pracy tez siknac i.....dupa nie ma nawet cienia cienia (6dpt blastki) wyje... jutro ide na bete dla potwierdzenia...Dziewczyny, ja u siebie też zobaczyłam dziś dwie kreski na teście (mimo, że zrobiony późnym popołudniem i tylko parę dni po transferze). Betę miałam robić w piątek dopiero (nie pisałam kiedy mam transfer, żeby nie zapeszac), ale tak miło zaczelyscie tydzień, że dla żartu test zrobiłam. Szczęście miesza się ze strachem... Jutro lecę na betę.
![Hmm :hmm: :hmm:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/hmm9kf.gif)
![Hmm :hmm: :hmm:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/hmm9kf.gif)
zauwazylam ze na niektorych herbatkach z miety pisze ze nie wskazaneponoć może wywołać skurcze macicy... ale to chyba trzeba by dużo tego wypić, ja piję same ziołowe herbatki, typu mięta, morwa, rumianek. Rooibos jak najbardziej można!Szałwia w ciąży nie wskazana bo obniża prolaktynę, pokrzywa też ponoć może wywołać skurcze
![]()
dami
Jakaś zebra tam jest...Chyba chyba..Jesteś mamą[emoji11] [emoji5]Witajcie![]()
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzędzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Lilia87 , współczuję Ci bardzo.Cos się zadziało , że organizm odrzucił ciążę. Mój organizm nadal wytwarza hormon hcg mimo odrzucenia leków. Ginekolog nie widzi ciąży . Za to widzi 2 mięśniaki których wcześniej nie bylo. Ja w mojej sytuacji niestety czekam na spadek bety. Chyba że za tydzień okaże się że zamiast dwóch mięśniaków lekarz zobaczy dwa serduszka.
reklama
Oczekiwanie2017
Tak mnie tym postem zachecilas ze postanowilam po przyjsciu z pracy tez siknac i.....dupa nie ma nawet cienia cienia (6dpt blastki) wyje... jutro ide na bete dla potwierdzenia...![]()
Ja zauwazlylam, że naprawdę dużo od testu zależy. Trzymam kciuki, żeby to był właśnie taki gorszej jakości a beta niech będzie super pozytywna.
Podziel się: