też mam bardzo bolesne @a ta to wyjątkowa zołza była i bez ketonalu sie nie obyłoA duze te skrzepy? Tampon odpada?
reklama
A pielegniarka mowila ze takie ladne endo bylo ze zarodek bedzie mial latwo itp...wiec teraz to wszystko musi wyjsc...Ja wogole nie stosuje tamponow... one jak dla mnie wszystko blokują a bynajmniej na początku. Będziesz mala trochę obwitsza miesiaczke bo endometrium było grubsze. Będzie dobrze
Czuję się dobrze tzn od weekendu wieczorami boli mnie dół pleców.Według ostatniej @ to powinna przyjść teraz w czwartek ale brałam dufaston na wywołanie skończyłam to brać w sobotę więc zobaczymy i 2 tyg po @ mam przyjechać i zobaczy jak wygląda jajnik jeśli będzie ładnie to zacznie przygotowania do transferu kiedy idziesz na betę ? i jak samopoczucie
Na betę jutro i w czwartek powtórzę.
Głowa do góry, myśl pozytywnie dla tych przetransferowany
Czesc dziewczyny, dotychczasowo obserwowalam forum i znajdywalam odpowiedzi ma wszystkie moje pytania ale teraz jestem w kropce.
Mianowicie 14dni temu mialam transfer 5dniowego mrozaczka, w piatek zrobilam test z sikacza i wynik byl pozytywny, szczesliwa pojechalam na bete i wynik byl 49. Pielegniarka powiedziala ze powinno byc minimum 50, wiec dla pewnosci mam przyjechac w poniedzialek. W niedziele dostalam ostry skurcz.Dzis zaraz przed wyjazdem podkusilo mnie zrobic jeszcze jeden test z sikacza. Ku mojemu zaskoczeniu wynik byl negatywny. Szok ale pomyslalam ze pewnie to temu ze duzo wody pilam bo cala niedziele mnie suszylo i caly dzien i w nocy co chwile pilam wode. Beta wyszla 18. Pielegniarka kazala odstawic tabletki i progesteron i spodziewac sie okresu. Ale...kazala kontrolnie zrobic test z sikacza w nastepny poniedzialek i dac im znac. Jestem zalamana a maz jest pelen nadzieji ze jednak moze sie uda. Powinnam miec nadzieje czy przygotowywac sie mentalnie na lyzeczkowanie jesli nie dostane okresu?
@Oczekiwanie2017 Ty na L4 czy śmigasz do pracy?
Czyli obie jutro betujemy.Ja chyba juz o 7 pobiegne do labo
pierwsze słyszę...Dziewczyny a co sadzicie o hibiskusie? Przeczytalam gdzies ze nie jest to dobre dla ciazy i nagle okazalo sie ze praktycznie we wszytkich herbatach jest hibiskus!
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@Oczekiwanie2017 Ty na L4 czy śmigasz do pracy?
Ja na urlopie więc w domu siedzę. Ty pewnie też? Ja też jutro z samego rana pod laboratorium będę, ale wyniki u mnie dopiero późnym popołudniem zawsze są...
dami
Super wiadomość, teraz zaciskaj nogi ile idzie i nikogo nie wpuszczaj a co gorsza nie wypuszczaj...Chyba że opłaci kwaterę na 9mcy[emoji110] [emoji8] [emoji28] [emoji28]Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Robie dzis bete ale chcialam sie z Wami podzielic na rozpoczecie wspanialego tygodnia! Jestescie wspaniale, teraz aby tylko sie dobrze malenstwo(a) zagniezdzily!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
reklama
dżoasia
ponoć może wywołać skurcze macicy... ale to chyba trzeba by dużo tego wypić, ja piję same ziołowe herbatki, typu mięta, morwa, rumianek. Rooibos jak najbardziej można! Szałwia w ciąży nie wskazana bo obniża prolaktynę, pokrzywa też ponoć może wywołać skurczeDziewczyny a co sadzicie o hibiskusie? Przeczytalam gdzies ze nie jest to dobre dla ciazy i nagle okazalo sie ze praktycznie we wszytkich herbatach jest hibiskus!
Podziel się: