reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To byłaby mila odmiana bo teraz ciagle spie :D a tak serio dzieki za rade. Bede kontrolowac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj uwierz mi fajnie nie jest bo ani spac nie mozesz serce wali po 4 godzinach snu wstajesz jak mlody bog i zapierdzielasz jak perszing. A jak juz zmniejszysz dawke eutyroxu to wtedy jest dopiero kosmos tydzien czasu odsypialam od razu po powrocie z pracy ten stan :)

reklama
Dziewczynki kochane wszystkie jesteście młode ale chodzi mi o stare forumowiczki :) za 11 dni moje bliźniaczki kończą roczek. Nie mam czasu pisać ale chciałam wiedzieć co u nich. A po rodzeństwo to już bym chciała wrócić bo mam 4 mrpzaczki ale jeszvze nie czas bo ledwo daje rade sama z dwójką
@pisanka89 Super super zlecialo szybciutko a twoje dwie ksiezniczki wymiataja sa cudowne kochana. Pamietam jak bete robilas a tu juz dziewczynkom roczek zaraz stuknie :) buziaki od ciotki dla calej waszej 4

A u ciebie co tam ? Dajesz rade jeszcxe ?
Kochana nie mam innego wyjscia walcze dalej. Diagnostyka diagnostyka. Czekam teraz na wyniki immunologiczne wizyte u genetyka i immunologa i mam nadzieje ze dostane zielone swiatlo i w styczniu zaczne 4 procedure obstawiona tona lekow i w koncu wygram ta walke o upragnione dziecko a najlepiej 2 taka jak twoja :*

Pisanko,
wracasz po reszte ,czy wspomnienia cie przywialy...?? stara armia egzystuje ,ma sie calkiem dobrze,zaczyna druga runde po mrozaczki.Ja swiezo po transferze w Pradze,probuje ten piekielny czas"pomiedzy"przezyc i nie zwariowac.A bedzie co ma byc.Buziaki:)

Chciałam ttlko wiedzieć :)
Ja robiłam 9 dpt i miałam ledwo cień cienia na teście mimo 2 zarodków. I beta 96 chyba wiec poczekaj jeszvze spokojnie. Mnie barfzo bolal krzyż i brzuch od 3 do 6 dpt i wtedy juz czułam ze się udało.
Nie chciałam żeby wyszło nie miło :) po prostu szukam nadziei :) mnie bolał brzuch i jajniki 5 i 6 dpt. Czy ten ból jest wyznacznikiem? Jak to czułaś?:)

reklama
Do góry