reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Normalnie... Aż za normalnie. Więcej czułam w tych pierwszych dniach po transferze, a teraz cisza, aż boję się myśleć cokolwiek.

To tak jak u mnie - zupełna cisza, wczoraj wieczorem mnie pobolewało mocniej ale wzięłam nospe, bol podobny do miesiączkowego. No dzisiaj powinnam dostać miesiączki normalnie wiec pewnie na okres. Prosiłam Panie w labo żeby nachuchały na szczęście, ale czy to coś pomoże [emoji30]

reklama
Witam wszystkich :biggrin2: dziekuje za kciuki jadę zaraz na ta betę ale i tak pewnie wyniki popołudniu. ... ale jakoś wiary w to że się uda nie mam choć te plamienia ustały od wczoraj . Miłego dnia wszystkim

Co ma być to bedzie, ja sie dzisiaj nawet w kalendarz nie wpisałam, żeby nie zapeszyć, ale czy to coś pomoże [emoji30]. 7dpt miałam betę negatywna, ale może zdazył sie po drodze jakiś cud [emoji30].

reklama
Do góry