reklama
Dzień dobry napisałam wczoraj wieczorem do doktora co mam robić to kazał wziąć Ibuprom i dzisiaj Dax znać jak się czuje i pewnie będę jechała do niego na wizytę czekam na inf jak tam moje zarodeczki i co mam robić z tym brzuchem
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Tak...ale 6 dpt, wiec nazwijmy to sikancem rekreacyjnymRobilas sikanca??
hope322
Fanka BB :)
Dziekuje, ze pytasz. Robilam Kreska testowa pojawila sie wczesniej niz kontrolna i jest tak samo mocna Takze jestem przekonana, ze beta pieknie przyrosla koleja kontrola pod koniec tygodniaRobilas sikanca??
hope322
@HopeFul87 obie z @Nadzieja78 dzisiaj testowalysmy Nie wiedzialam o ktora pytasz
hope322
Ale widac jakis cien??Tak...ale 6 dpt, wiec nazwijmy to sikancem rekreacyjnym
HopeFul87
Za obie 3mam kciuki:-)@HopeFul87 obie z @Nadzieja78 dzisiaj testowalysmy Nie wiedzialam o ktora pytasz
HopeFul87
No to sobie hardcorowe rozrywki serwujesz i nazywasz to jeszcze rekreacja :-)Tak...ale 6 dpt, wiec nazwijmy to sikancem rekreacyjnym
HopeFul87
@Nadzieja78 podbijam pytanie jakis cien cienia chociaz byl??Ale widac jakis cien??
reklama
Dzwonił lekarz kazał leżeć brać po 2 paracetamole powiedział że malo prawdopodobne abym miała hiperke mam sie oszczędzać i jeśli będzie mnie mocniej boleć niz boli to wtedy mam przyjechać a narazie zostaje bez zmian a na temat zarodków da znac koło 12 mam się nie martwić zobaczymy w czwartek jak wygląda brzuch
Podziel się: