reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale sama? Raczej za porozumieniem z lekarzem...zależy dlaczego bierzesz. Dopochwowa bardzo dobrze dziala na szyjkę doustna mniej...

---31tc---
Luteinę przyjmuję od dnia transferu. Dostałam od koleżanki 4 opakowania tej doustnej, dlatego pytam czy jest różnica, tymbardziej, że tej dowcipnej mam jeszcze na kilka dni. Ale ok, za tydzień mam wizytę i skonsultuje to z lekarzem [emoji4]

zud3s65g94kyy6uk.png

reklama
ja śledzę Twoje poczynania z racji chyba naszego podobnego wieku :)
i ciekawa byłam co z Twoim kropkiem a tu zero info na forum,nie dobra Ty! Bij się w pierś :)

Teraz po transferze powinnaś ogladac same glupie komedie i czytac komedie zeby byc cały czas w dobrym nastroju. A ja trzymam kciuki:)
Ja dziś miałam punkcję i jutro tez pewnie bede świrowac czy coś się zapłodniło z moich 4 komórek.. Są już słabej jakości bo wiek..ale póki co nie dopuszczam do siebie mysli ze się nie uda tym razem. NAjwyzej w psychiatryku bedziecie mnie odwiedzac.

@dżoasia nasza skarbnico wiedzy. Na co dostałam po punkcji estrofem?? Czy ferti formułę nadal biorę aż do transferu? rozumiem ze ananaska codziennie 2 plastry poczynając od jutra do dwa dni po transferze tak? Czy to wszystko? Aha i magnez powinnam?

Dziewczyny, a co z tym ananasem? Co trzeba by teraz brac przed transferem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja właśnie też ciągle muszę coś żuje...ciągle jestem głodna ale czy jestem głodna czy najedzona to chce mi się wymiotować...jem bardzo małe porcje ale praktycznie co godzinę musze jeść... Ten premovit to jakies tabletki ? pomagają?

Tak, kilka witamin i wyciag z imbiru. Bralam je z dwa miesiące. Nie usuna wszystkich dolegliwości ale na pewno zlagodza :-)
Niestety to trzeba przetrwać :]

Dziekuje za odp... kuzwa od czego to dziadostwo sie wzielo?:( moze byc po antybiotyku?
Tak. Ja właśnie najczęściej lapalam po antybiotyku. Poza tym po tych wszystkich badaniach ta dobra flora bakteryjna jest zahwiana i organizm tak się broni.
Idź do lekarza jak najszybciej bo to na recepte są leki a bez tych dopochwych to ciężko się tego pozbyć. Przy takim stadium jak odpisałaś to już musisz działać szybciutko kochana. Clotrimazolum maść możesz kupić bez recepty ale te dopochwowe to już nie niestety.

Ja tez staram sie Cie obserwowac :))

Malo pisalam bonsie denerwowalam.. z 11 pecherzykow - 1 zarodek, ktory sie pieknie dzielil do niedzieli a potem troszke sie rozleniwil.. ale na szczescie dzisiejsza noc byla szczesliwa!

Ja po punkcji dostalam estreofem, encorton, duphaston, luteine, a od dzisiaj do tego zestawu doszly jeszcze zastrzyki.

Trzymam z calej sily kciuki za zarodki u Ciebie!! Pisz od razu jak cos bedziesz wiedziala. Ja od dzis bede tu zagladac pewnie sto razy dziennie ;)

Dziewczyny co z tym wiekiem? Mam wrazenie ze ja tez blizej Was niz dalej (37)! A jak u Was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Ja właśnie najczęściej lapalam po antybiotyku. Poza tym po tych wszystkich badaniach ta dobra flora bakteryjna jest zahwiana i organizm tak się broni.
Idź do lekarza jak najszybciej bo to na recepte są leki a bez tych dopochwych to ciężko się tego pozbyć. Przy takim stadium jak odpisałaś to już musisz działać szybciutko kochana. Clotrimazolum maść możesz kupić bez recepty ale te dopochwowe to już nie niestety.
Dzieki. Moja dr jutro przyjmuje u siebie, podjade i poprosze o cos na to ustrojstwo:(

Zastrzyki masz robić podskornie pewnie, to tak jak na brzuszku bierzesz faldke skóry z przodu udka i bam pakujesz zastrzyk. Często na lekach jest też napisane, że można w udo. Sprawdź.
Mnie trochę bardziej bolało ale na brzuchu mam mało skóry i tłuszczu mimo iż chuda nie jestem i potrzebowałam też dać brzuszkowi odpocząć.
A po których zastrzykach masz takie since?
Dziękuję , jutro chyba zrobię probe na udzie ale juz się boję.a te siniaki to po tych zastrzykach na rozszerzenie krwi- neoparin .

reklama
Do góry